Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdenrgjhb

Jak zwykle zdjecie wrzucic na komputer?

Polecane posty

Gość fdenrgjhb

Wrzucilam do drukarki, nacislam skanuj,...cos sie zaczelo robic i nagle cisza. a powinno mi cos na kompie chyba wyskoczyc, a tu nic:(

Gość fdenrgjhb
wie ktos?

Gość fdenrgjhb
no wlasnie nie pamietam gdzie, bo ja jestem lpa z takich tametow. ale tak sie wlasnie robi, ze kladzie sie zdjecie tam do srodka(tylko ktora strona?) i naciska sie skanuj?

Sprawdź w 'Moje obrazy', ew. 'Moje dokumenty' :) a jak tam nic nie znajdziesz to spróbuj zeskanować jeszcze raz, a jak to nic nie da to odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz drukarkę :classic_cool:

Gość fdenrgjhb
no wlasnie wlozylam do dolu...sprobuje jeszcze raz, jak nie to to dzis zostawie i jutro mi starszy zrobi :D

Gość fdenrgjhb
spr w moich zeskanowanych obrazach. sa tam 2 ktore wczesniej skanowalam, ok rok temu...ale dzisiejszy mi sie nie pojawil :P

moze jezeli masz urzadrzenie bezprzewodowe to komputer go nie widzi i to dlatego, chyba ze masz przez kabelek :classic_cool:

Gość fdenrgjhb
Boże 😭 o czym Ty mowisz, nie kumam Cię...mozesz napisac po chinsku?:P dobra, jutro stary mi to zrobi :( 🖐️ i dzieki za pomoooooc!!!! Zaraz wchodze na swoj prawdziwy nick, na czarny:P nie chcialam sie teraz osmieszyc:classic_cool:

Gość fdenrgjhb
tak, mam :)