Gość cosmogirl Napisano Sierpień 14, 2011 moj rekord hahah to 7 :D ale juz bylo ciezko, a srednio 3 i juz mam dobry humor, no ale teraz sie ustatkowalam i pije tylko wino, drinki i to tez bardzo rzadko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 14, 2011 na imprezach zazwyczaj jest to 6, 7 piw, ale kiedy piję sama może mnie ściać po trzech nawet, choć "ściąc" to za duzo powiedziane, no ale jestem pijana dośc mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 14, 2011 vodka!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 14, 2011 blowwww, zalozylam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 15, 2011 a Ciebie Autorze po ilu ścina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniesiek 0 Napisano Sierpień 15, 2011 mam ochote sie najebac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach