Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Wypijanych w niewielkim odstępie czasu rzecz jasna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nana-nana 0 Napisano Sierpień 14, 2011 mam twardy łeb, po 4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaVidaLoca 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Jak mam słaby dzień to ino wypije 2 piwka w chwilę i czuję się zakołowana haha ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magic the body Napisano Sierpień 14, 2011 juz po jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaVidaLoca 0 Napisano Sierpień 14, 2011 miało być 3 a nie 2 ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Twardy łeb to tak od 5 się zaczyna . Ale 4 też dobry wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ścina z nóg to znaczy Napisano Sierpień 14, 2011 że zaliczam zgon czy zaczynam czuć fazę? Zgonu po piwie nigdy nie zaliczyłam,wiec nie wiem ile musiałabym wypić:) a faze to mam po trzech:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wole drinki Napisano Sierpień 14, 2011 nie pije piwska, bo żem nie chlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaVidaLoca 0 Napisano Sierpień 14, 2011 ale na nogach sie trzymam hardo za to dobry humor mam ! ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tebyunka Napisano Sierpień 14, 2011 nie piję piwa mowiac o wodce, zalezy od dnia. Czasami jestem nawalona po 6 kieluszkach, czasami moge wypic 0,5 i jest mi wesolo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaVidaLoca 0 Napisano Sierpień 14, 2011 No więc własnie ja zgonu po piwach też nigdy nie miałam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzynkkkkkaaa Napisano Sierpień 14, 2011 po drugim zaczyna mi się "kręcić" a zgonu po piwie nigdy nie zaliczyłam a zdarzyło się, że wypiłam 19 jedno po drugim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy_nieszczery 0 Napisano Sierpień 14, 2011 W ciągu 4 godzin wypiłem 8 piw i jechałem rowerem !!! Podobno miałem taką bombe ze nie potrafiłem sie dokładnie wypowiedzieć, ale o dziwo rowerem jechałem prosto, tak wiec po 8 zyje !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Ścina to po mojemu że już dochodzisz do rzygania . 0,5 l wódy też nieźle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozIllIa fireffox Napisano Sierpień 14, 2011 7 moze 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli na pusty żołądek Napisano Sierpień 14, 2011 to 4 mocne i jestem bardzo pijany, idę spać jeśli na pełny to i 10 mało! Dopiero jestem trochę wypity i.. idę spać bo przed 20 nie skończe pić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowianka__82 0 Napisano Sierpień 14, 2011 ja wypiję dwa i mam banie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 14, 2011 3 i własnie się najebałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfgdfgdf Napisano Sierpień 14, 2011 mam pytanie czy jesli kiedys piles piwo i mnogles wypic 4-5 puszek/butelek a potem np przez 2 lata w ogole nie piles, to jak sie napisesz to reakcja bedzie jakbys nigdy nie pil bo organizm sie loodzwyczai czy bedziesz mogl w siebie wlac normalnie duzo bo kiedys duzo pikles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli na pusty żołądek Napisano Sierpień 14, 2011 z reguły pijąc często łatwiej się upija :O pierwsza oznaka alkoholizmu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Jeżeli nie piłaś 2 lata to organizm się odzwyczaił i łatwiej się narąbiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pijuska marly Napisano Sierpień 14, 2011 Ja po 5 gadam jeszcze normalnie a wiecej to wypic sie nie da bo brzuszek jest zbyt pelny... Ostatnio z bratem wypilismy 0,7l wodki i po 2 piwka, wtedy bylam narabana i poszlam spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nana-nana 0 Napisano Sierpień 14, 2011 banie to ja miałam jak chooy, jak zmieszałam piwo z wódką chciałam robić striptiz w barze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ania. 0 Napisano Sierpień 14, 2011 planuję 3-cie i to może być dość, ale mogę też zahaczyć o czwarte:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rykoszett Napisano Sierpień 14, 2011 jestem juz wtedy tak sciety ze nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli na pusty żołądek Napisano Sierpień 14, 2011 ja najadłem się, kończe ósme :O idę na stacje po następne :O popadam w alkoholizm :O znowu koło 20 skończy się :O i po co przestałem palić trawę?! nie dawałem tak, a pić trudno przestać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Sierpień 14, 2011 po 3 nie ma co ze mnie zbierać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdenrgjhb Napisano Sierpień 14, 2011 mnie ostatnio po polowie duzego, a przed ostatnio wypilam 3 zwykle i rzygalam. nie wiem czemu ostatnio tak zareagowlaam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Sierpień 14, 2011 3-4 i jest już mam dobrze, ale ogólnie nie lubię piwa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrupek 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Czasem 6 i normalnie funkcjonuję, a czasem po 2 mam ochotę spać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach