Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunn687

Prosze o pomoc/rade

Polecane posty

Gość agunn687

Pisze to bo naprawdę nie wiem co już mam robić. Od zawsze miałam nieregularny okres, lecz nigdy nie przywiązywałam bardziej do tego uwagi. Mineły prawie 4 lata od pierwszej miesiączki, a ja od 3 miesięcy nie mam okresu. Napewno nie jestem w ciąży.Latam od lekarza do lekarza, żaden nie wie co mi dolega. Po pierwszych badaniach kontrolnych u lekarza pierwszego kontaktu wyszło TSH=4,22 w młodym wieku 17 lat to dosyć dziwne. Nie wiem co mam juz sama o tym wszystkim myśleć we wtorek odbieram badania które kosztowały mnie ponad 200zł razem, i z pewnoscią nie rozwieją żadnych wątpliwości. Kochane czy może któraś z was miała takie oto problemy, jeśli tak bardzo prosze, żeby coś napisały. Pozdrawiam!:)

Gość le coq sportif
idź do przychodni i umawiaj się 2 razy w tygodniu, będzie taniej

Mialam podobne problemy w tym wieku. Okres bardzo nieregularny, do tego ogromny bol, omdlenia i wymioty kiedy juz sie pojawil. W koncu zatrzymal mi sie na ok 4 miesiace. nie wspolzylam wiec o ciazy nie bylo mowy. Wybralam sie do ginekologa, ktory stwierdzil po badaniu, ze to hormony, dostalam lek na wywolanie, a nastepnie tabsy antykoncepcyjne. Od tamtego czasu mam problem z glowy, miesiaczka nie bolesna i jak w zegarku.

Gość agunn687
Nic mi nie przepisał, powiedział że najlepiej bedzie poczekać. No ale ile można?