Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmnkmk

2 lata po zerwniu on wciaz mnie nęka

Polecane posty

Gość kmnkmk

smsami ze niby mnie kocha wciaz i byl glupi i zaluje a co robil? bil, pił, psychicznie sie znęcal przesladowal grozil chyba z 10 razy samobojstwem i on twierdzi ze mnie kocha:o a ja sie boje z domu wyjsc zeby na niego sie nie natknac;/

Gość hmmmmm24
nie odpowiadaj na zadne proby kontaktu.

Gość kmnkmk
nie odpowiadam ale dobija mnie to ze jak gdzies go spotkam to nie da mi zyc mieszkamy w tym samym miescie czesto widzialam jak sie krecil obok mojego domu ja sie boje wychodzic

Gość gggg343
Kopnij go w jaja.

Gość kmnkmk
nie nie mam zamiarru ja zwyczajnie sie go boje tylko ze on nigdy mi nie grozil-zawsze ze kocha itp grozil samobojstwem swoim

Gość hmmmmm24
niewiem no, tez bym sie bala wiec nie dziwie sie tobie.. moze byl tam przypadkiem kolo ciebie, u znajomych np. Pewnie macie wspolnych skoro byliscie razem 2 lata. Dopoki nie zacznie faktycznie cie nachodzic o uwazaj na siebie. Nie mozna mu nic zarzucic..

Gość hmmmmm24
skoro do tej pory sie nie zabil to nie ma zamiaru tego zrobic.

Gość kmnkmk
nachodzil wiele miesiecy temy przychodzil do domu walil w drzwi wzywalam policje i uciekal raz sie pobil z moim bratem bo nie chcisalam wyjsc a on otworzyl bo nie wiedzial kto to:/ chory typ i jeszcze smie mi tu o milosci

Gość kmnkmk
co robic

Gość jennniiiffffer
jedyne co mozesz zrobic, to zglosic sprawe na policje i zaloyc mu sprawe, wiadomo ze duzo z tym zachodu ale nie masz wyjscia. nie slyszalas o akcjach, gdzie psychiczny koles zabil swoją ex bo jesli on jej nie moze miec to nikt nie bedzie mial? lepiej nie ryzykowac, dostanie zakaz zblizania sie to moze sie przestraszy, nie lekcewaz tej sprawy bo moze ci na prawde krzywde zrobic

w świetle obecnego prawa jego zachowanie podpada pod paragraf. Na policję- jak powyżej ktoś wspomniał...