Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaa5

Dziewczyna przy tuszy a seks...

Polecane posty

Gość lilaa5

Czesc, mam maly problem wstydze sie uprawiac seks gdy jest jasno,, mam spore uda i pupe, moj chlopak jest ode mnie sporo szczuplejszy ,,, robilismy to po ciemku i bylo super ale gdy bedzie jasno i przyjdzie ochota bede sie wstydzic jak mam to przelamac...

Gość oo raaanyyy
weź nie pierdol :P myslisz ze twoje uda go zniecheca :P kobiety czasami sa przykre do bólu :O

Gość wujekdobrarada2
moze rozegrajcie wspólnie partię szachów. Będzie to dla ciebie mniej psychicznie męczące przeżycie.

to jest smutne. Skoro on leci na ciebie jest w tobie zakochany widział cię nago czemu by miał negatywnie reagować w dzień. Dziewczyno nie twórz sobie problemów. Przypomniała mi się moja koleżanka kochamy się ściąga stanik i nagle się wstydzi że ma małe piersi i nie symetryczne rozwaliła całe podniecenie i wszystko trzeba było zaczynać od nowa czy wy dziewczyny nie rozumiecie tego że jak już jesteście z kimś w łózko jest super i nic tego nie zmieni kochamy się z wami bo jesteście zajebiste nie ważne są wasze piersi czy uda jesteście dla nas boginiami a defekty do diabła z nimi pewnie tez za nie was kochamy

Gość mmrade
obwiąż sobie uda bandażem

Gość lilaa5
flapjack hah dzieki ale ja sie nie moge ni chuja przelamac! :(((

Gość oo raaanyyy
flapjack-mam nadzieje ze przemowiles jej do rozsadku :)

Gość oo raaanyyy
ja pierdole....to zacznij :Pim wczesniej to zrobisz tym szybciej bedziesz mogla sie cieszyc z kazdego waszego zblizenia czy to w dzien czy w nocy :Pszkoda czasu na takie pierdoły...

Gość lilaa5
raz tylko udało mi się przełamać przez udo mojego chłopaka, biedaczysko takie chucherko :(

Gość lilaa5
niecaly rok sie spotykamy

nie pomyślałaś o tym że on kocha twoje uda i chce je oglądać je jak najczęściej. kochaj się w świetle zobaczysz że będzie super tylko tak możesz przełamać swoje kompleksy

Gość opiniodawczyni
NO jak 'przy tuszy', to przy całej tuszy stoi czy przy półtuszy też się liczy? Ja nie wiem czy ty znajdziesz kogoś tu co z rzeźni teraz nadaje.