Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerożona onaaa

boję się mojego chłopaka

Polecane posty

Gość przerożona onaaa

jesteśmy razem 3 lata, on jest ode mnie troche młodszy. ma 20 lat ja 22. Na początku znajomości pare razy miały miejsce takie sytuacje że kogoś uderzył- a to kumpla który sie go czepiał, a to jakiegoś gościa który zaczepiał dziewczynę, a to oddał jak go ktoś uderzył. Po tym zaczęłam sie go troche bać, że może kiedys wyprowadzę go z równowagi i oberwę. Zapewniał, przekonywał że w życiu nie uderzył i nie uderzy kobiety ani słabszego od siebie, że po prostu czasem go ciska "jak jakiś cwaniak robi z siebie nie wiadomo co". Nigdy przez cały zwiazek nawet głosu na mnie nie podniosł, jest troskiwy, czuły. Wydawało mi sie że juz mu przeszło- może wydoroślał, a jakis czas temu dowiedziałam sie że uderzył własnego ojca jak ten wrócił pijany do domu i zaczął obrażać jego matkę. Wtedy lek powrócił, nie wiem czy potrafie byc z kims takim. Moi znajomi mowia że przesadzam, że kazdy facet tak ma, ale ja po prostu boje sie przemocy. Co o tym uważacie? prosze o pomoc :(

Gość opiniodawczyni
zwab go do piwnicy na kobiece fatałaszki, jakiś stanik z koronki i majtki z przedziałkiem w kroku, a potem go tam zamknij, sama wyjdź of kors z tej piwnicy.

Gość stanął w obronie swojej matki!
to chyba dobrze, głupia babo :O boisz się przemocy, taaa, czyli jak kiedyś ktoś cię zaczepi, a chłopak będzie chciał cię bronić, to mu powiesz, że nie ma tego robić? :D

Gość ciapelek
Uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie,bo po ślubie będzie lał Ciebie i dzieci.

Gość lollercoaster
Moim zdaniem instynkt Cię nie myli... Bokser to bokser, skoro inni potrafią doprowadzić go do szału, to i Tobie się w końcu uda i oberwiesz. :O

"a to kumpla który sie go czepiał, a to jakiegoś gościa który zaczepiał dziewczynę" no i bardzo dobrze, przywali facetowi, a dziewczyn broni. "a jakis czas temu dowiedziałam sie że uderzył własnego ojca jak ten wrócił pijany do domu i zaczął obrażać jego matkę." też w słusznej sprawie. z czego ty robisz problem? z tego, że facet broni kobiet?

Gość fotel
widać 'wyrywny' jest.też będzie cię napj..dalał.

Gość przerażona onaa
widać rózne są opinie, tak jak różne głosy w mojej głowie :o Ja napewno nie chciałabym żeby nawet w mojej obronie używał przemocy. Do szału go nigdy nie doprowadziłam, nawet nie kłócił sie ze mna nigdy, czasem jest tak że ja sie wydzieram a on siedzi cicho potulny jak pies. Co mu nie powiem to robi, w ogóle nie jest zaborczy czy władczy, dlatego jak opowiedziałem o tym znajomym to sie smiali że to ja go prędzej bede bic niz on mnie kiedykolwiek kwiatkiem uderzy. Tłumaczy, że robi tak bo go wkurza że świat jest niesprawiedliwy i sie dzieje krzywda bezsilnym a po ulicach chodzą gnoje które rozrabiaja. Z drugiej strony chyba bym umarła jakby podniósł na mnie ręke bo to jest koszmar z którym miałam do czynienia jako małe dziecko. Może dlatego njestem przewrażliwiona. Jak mu o tym powiedziałam i stwierdziłam ze powinnismy sie rozstac, to błagał i mowił ze juz nie bedzie. nie robił tak, a któregos dnia wrócił cały poobijany- okradli go i ze wzgledu na mnie nie chciał sie bronic. Paranoja jakas :o

Beznadziejne prowo. Ostatnim postem spieprzylo sobie zabawe gimgoowno. 0/10

przesadzasz... przynajmniej facet z niego, w twojej obronie stanie ... a nie pierwsza lepsza ciota.

Gość takasiakaiowaka
Zapijaczeni ojcowie nie zasługują na dobre traktowanie... no, przynajmniej nietrzeźwi

Gość przerażona onaa
wolałabym ciotę, naprawdę :o

Wiesz dobrze że nie jest pizdą i potrafi się postawić kiedy trzeba...mój tez taki jest...a to że uderzył ojca bo mamę obrażał to w sumie sie nie dziwię matka to matka...ale niby granice też są jakieś...póki na Ciebie ręki nie podnosi ani się nie unosi to sie nie bój... w końcu prawie każdy chłopak jest taki narwany ..