Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Jest tu osoba, która planuje samobójstwo ?

Polecane posty

Gość przestań tak mówić
nie umiem przejść obojętnie wobec takich deklaracji wiem jak mocno można kochać drugiego człowieka i jak bardzo jedna mała śmierć, może złamać komuś całe życie przecież jest ktoś dla kogo jestes całym światem, cierpliwości i odwagi

maaartusia Nie pomogę Ci bo nie wiem czy da się zaplanować tak ,żeby na pewno się udało. Zawsze trochę przypadku jest chyba jest. ćpunka bez kasy Od dawna myślisz o samobójstwie? StuLrocker Może zakochasz się i będziesz śmiał się do siebie, że w ogóle miałeś takie myśli . Powodzenia.

Gość onaonaonaonaaa
No tak, jasne, to idziemy jutro wszyscy pierdolnijmy głową w mur tak żeby się roztrzaskała, jeden za drugim- swietnie! niech sie najlepiej wszyscy zajebią! a co tam! :O

Gość maaartusia
ja mam za sobą tez 2 próby tabletkami, obie jak widać nieskuteczne, wylądowałam raz w szpitalu na płukaniu żołądka... teraz chcę to zrobić naprawde skutecznie

Gość przestań tak mówić
skurwysyn już po samobójstwie najlepiej na raty próbować, szczerze powiem wam, życie do d**y nawet jak kasa gra, i tak jest szare i do d**y, nawet jak piękne imprezki wczasy masz to i tak zawsze jakiś dół jest, i po co to ? i tak każdy zdechnie, nie lepiej od razu? noech mi kto sens życia wytłumacZy dokładnie tak czuję też szukam i szukam recepty

Gość onaonaonaonaaa
Chryste, no i po co takie to chodzi po ulicy :( to chociaż organy swoje oddajcie do szpitala, to się przynajmniej przyczynicie do czegoś dobrego, moze ktos dzieki wam przezyje ;( Żyje jest do dupy. No jest, jeny. Nikt nie obiecywał, że bedzie kolorowo. Ja mam tak zesrane życie, że daj Boże żeby nikt takiego jak ja nie miał. Może i fakt, myślałam o samobójstwie, ok. Ale myślalam, że nie mogę tego zrobić. Nie i już. Po to się urodziłam, żeby żyć, a nie żeby kończyć ze sobą. Nie ja sobie dałam to życie i nie mi je odbierać.

przestan tak mowic - a kochac calym soba,jedyna miloscia kogos,kto mna zonaee,dziecko, i bylo dla Ciebie kims waznym. Ha! Za chuuja wafla tego nie zrozumiesz jka tego nie przezylas. NMiestety odwagi brak.

Gość szujowa szuja
Zanim sie powynosicie z tego swiata to moze zrobcie cos dobrego. Pomozcie komus, zawsze sie jakis potrzebujacy znajdzie. A nie tak hop i po sprawie. A myslicie ze ta Wasza smierc taka prosta jest? Rodzina bedzie musiala zaplacic za pogrzeb,kwiaty, wience, potem jeszcze na nagrobek kase wywalic-zastanowcie sie czy ich stac na to. Moze najpierw zarobcie na te "drobiazgi" co? I nie myslcie sobie ze to jakis heroizm zabic sie -to jest zwkla ucieczka a uciec jest od wszystkiego jest najlatwiej.

Gość przestań tak mówić
zakłamana mniej więcej rozumiem bo kocham faceta dla którego ważniejsze są narkotyki, alkohol i kumple codziennie o nim marzę, jakimś cudzie, który mu uświadomi, że ktoś oddycha dla niego tak baaardzo mi przykro jeeeeest że rozdziera mi serce

Gość onaonaonaonaaa
No to ok, idź do szpitala, zgłoś się, oddaj co masz oddać i załatwione. Ciekawa jestem czy jesteś taka odważna i to zrobisz.

Gość maaartusia
a jak ktoś nie ma już rodziny ??

onaonaonaonaaa Mam wyrzuty sumienia. Dla wielu życie to najcenniejszy dar. Zdrowie, pieniądze , przyjaciół , rodzinę mieć , nic więcej do szczęścia nie potrzeba . Mam to , a mimo wszystko zamierzam zabić się . I z tego powodu głupio mi bardzo i czuję zażenowanie. zakłamana-ja-86 Naprawdę o mnie temat założyłaś ? Dziękuję . Trzymam się , ale naprawdę się nie smucę i nie czuję się załamany . klhihioiooppp Obchodzi . Z jakiego powodu planujesz? Jeżeli zbyt osobiste to przepraszam.

gdyby od lat parunastu mowili Ci,ze jestes gownem,niczemu niepotrzebny,nic nieznaccczacym, to co bys myslal teraz? Jebac to,poprostu jest chujowo,i tak zawsze jest i bedzie,ale nic na to nie poradze. Gdybys kochal (po tym sajb\gonie) nie te osobe,to co dalej?

Gość onaonaonaonaaa
Jak ktoś nie ma rodziny, to racja, trzeba pierdolnąć się z mostu! A jak. Ja miałam tylko mamę, nikogo więcej. Ojca na oczy nie widziałam i nie zobaczę, rodzeństwa nie mam, dziadkowie nie żyją. Rok temu umarła mi mama, w tym roku, dokladnie rok po śmierci mamy. Myślalam, że został mi chłopak, cały moj swiat i po 6 latach znajomosci, doslownie kilka dni temu dowiedzialam się, że moj chlopak (jakze kochany przeze mnie) zdradzil mnie 2 razy, okłamywał i oszukiwał. Świat mi zawirował po raz drugi. Ale jestem silna, będę silna i nic sobie nie zrobię. Bo mam jedno to życie, zasrane bo zasrane, ale jest i będę na nie chuchać i dmuchać. Kłody mi pod nogi lecą, ale ja będę iść twardo i hardo dalej. A jak wy patafiany nie widzicie sensu w życiu to idźcie się zajebać i amen. Pokój waszym duszom. Ja tego nie popieram, nie akceptuję, a wręcz potępiam i odrazam!

szujowa szuja Samobójstwo to żaden heroizm , tchórzostwo też nie uważam .Przed nikim nie uciekam , niczego nie brakuje, nie wszystko musi mieć sens . Po prostu.

Gość onaonaonaonaaa
jak celu brak, to trzeba go poszukać.

Gość przestań tak mówić
skurwysynie po samobójstwie jakoś samobójstwo przeczy mi sie z wdzięcznością jaką powinniśmy okazać Bogu że możemy tu być. Tak jak mówiłam nie zabiję się, ale każdy dzień to jakiś totalny bezsens tych samych czynności, Kazda impreza, to jakaś chora ucieczka, przed tym schematem. Ja przed niczym nie uciekam, więc siedzę w tym życiu syzyfowej pracy i czekam i czekam...hajs nie cieszy, ani kolejna sukienka, ani podróże. Czuję się jakbym wszędzie była, wszystko odkryła i wegetowała bez przyczyny, celu

Gość onaonaonaonaaa
no to nie rozumiem, jakieś ograniczenie umysłowe masz? Celu nie widzisz? Może potrzebujesz dziecka, to jest największy cel ludzkości, pozostawić po sobie godne potomstwo.