Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francesca2345678

od jutra jestem bezrobotna :(

Polecane posty

Gość francesca2345678

Znów czeka mnie szukanie pracy, jestem tym załamana :( mam rok 2 lata staży i rok pracy na umowę zastępstwo która mi się dziś kończy bo jutro wraca pracownica którą zastępowałam. Od 3 mcy przeglądam oferty pracy roznoszę cv i nic :( po co były mi te studia :(

Gość moje gratulacje!
od teraz możesz z czystym sumieniem nazywać się Kafeterianką!

Gość francesca2345678
a czy po studiach do pracy w agencji przyjmuja?

Gość francesca2345678
składałam cv do kilku urzędów ale tam mieli już wybrane swoje osoby a nabór był tylko dla zamydlenia oczu, składałam do biur rachunkowych dokumenty ale tam wszyscy chcieli orzeczenie o niepełnosprawności, w prywatnych firmach też nie lepiej bo w jednej zaproponowano mi pracę na próbę przez 3 tygodnie w ramach nauki za darmo , a potem jak się sprawdzę do umowa na okres próby na 3 mce za 800 zł brutto.

Gość francesca2345678
myślę nad przekwalifikowaniem się skończyłam administrację, a teraz rozważam rachunkowość, lub pedagogikę - nauczanie przedszkolne. tylko się boję bo zarówno po rachunkowości ciężko jak i po pedagogice z pracą. doradźcie coś

Napisałem że powinnaś się doszkolić np. w czytelni i założyć własną firmę:P./Same maszynmki do jakiejś prymitywnej produkcji by nie kosztowały więcej niż 10000 a te tańsze poniżej 2000 gdybyś je sama wykonała:classic_cool:.

Gość werkaszperka
wiesz nie napalaj sie na rachunkowosc ;/ ja po niej jestem i w cale nie jest tak rozowo ;/ jesli zaczynasz studia zwiazane z rachunkowoscia to najlepiej bys juz pracowala lub byla na stazu w tym zawodzie, inaczej czeka cie bezrobocie lub bezplatne wielomiesieczne praktyki ;/ i poczatkujaca ksiegowa nie zarabia kokosow, dopiero gdy jestes samodzielna ksiegowa zarabia sie dobre pieniadze.

Gość francesca2345678
miałam już rok stażu jako pracownik księgowo-kadrowy i teraz w tej pracy zajmowałam się sprawami kadrowo-finansowymi, dekretowałam rachunki, naliczałam płace, zusy, podatki, obsługa płatnika, zajmowałam sie zfśs, prowadziłam kasę itp. więc rachunkowość by się przydała, ale z drugiej strony kręci mnie ta pedagogika, bo chciałabym pracować w przedszkolu z dziećmi.

Gość SFg
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! >>>>>www.CzyWieszZe.eu

Gość jak się pchasz do urzędów to
tak jest przecież tam z góry wiadomo kto dostanie pracę

Gość antyfankalepperaale
Nie martw się - ja 2 lata jestem bezrobotna przez nauczyciela historii... chyba po rozwodzie ani chybi, że się nim wszyscy przejęli. Nie rozumiem bowiem i tyle. Miałam docenić ten rozwód, ale nie umiałam. Jak? Jak 2 proces. Bo wszyscy na mnie wiecie - po co ty do sądu poleciałaś wariatko znowu? Nie wiem - tak pasowało. Po co założył krowi łańcuch na mnie. Albo jakiś tam - sędziowski, nie? Był sędzią?

Gość francesca2345678
dlatego myślę nad przekwalifikowaniem się tylko rozważam rachunkowość i pedagogikę ale po tym też ciężko o pracę :( nie wiem już co robić :(

Gość ja jestem filologiem a pracuje
jako wizażystka :D. Dobrze, że miałam jakiś zawód, bo pewnie skończyłabym jako osoba bezrobotna...

"francesca2345678 dlatego myślę nad przekwalifikowaniem się tylko rozważam rachunkowość i pedagogikę ale po tym też ciężko o pracę nie wiem już co robić " Przecież napisałem:P.