Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

Gość hhah
o co chodzi?

Gość zxcvbnmgfd
co tam niedziel? przegrywasz zycie dalej?

Gość zxcvbnmgfd
niedziel ile masz lat i czym sie zajmujesz?

Gość SFg
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! >>>>>www.CzyWieszZe.eu

Gość Slynny tulacz.z pacanowa
Niedziel...jak czytam twoje ppste ,to zawsze zalacza.sie u mnie nostalgiczny nastroj. Nie chce przegrac zycia:(

ale to jest tylko rozwiązanie na chwile,następnego dnia budzisz się i znowu jest to samo :(

Blowww ,a czemu Ty nie mozesz zostac pierwsza dziewczyna niedziela i tym samym wybawic go od przegrania zycia??

no ale na drugi dzień jest jeszcze kac i wszystko przytłacza jeszcze bardziej :( men struacja - to Ty?????:O

Nie,jesli do mnie bylo to pytanie. Jestem zwyklym pomaranczowym userem,ktore zaglada tu od czasu do czasu ,a potem ma przerwe i tak od nowa. powiedz blowwww,czemu nie chcesz byc dziewczyna niedzoela?? Bedziesz go przytulala i troszczyla sie o niego.

Gość Hilary Clinton :)
niedziel a dlaczego uważasz, ze przegrałes zycie? masz 25 lat studiujesz? co jest nie tak?

:( :( :( no blooowwwww prosze ,daj mu szanse...:( :(

slynny tulacz - :O 🖐️ nie jestem księciem - no jak za bardzo nie wiesz o co chodzi to po co sie udzielasz???:O 🖐️