Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

Ja niedziel nawet już nie mam z kim pić. Koleżanka, ze tak powiem przistacza się w mohera, druga już w ogóle do nas nie przyjeżdża odkąd jej facet przyjechał, kuzyn ma mnie i chłopaka totalnie w dupie.. przetsał utrzymywać kontakt. I tak własnie nasza mała grupka alkoholików się rozpieprzyła. eh cóz..

blowwww, co się pierdoli ? :( niedziel... pozostał tlyko alkohol i muzyka. to smakuje mi najbardziej :)

oo! gdyby nie muzyka no i mój pies to już dawno chyba by mnie nie było :( no wszystko sie pieprzy...zycie.

właśnie sobie uzmysłowiłam, że faktycznie... z moim facetem łączy mnie silna więź emocjonalna (fizyczna wcale) a z tamtym tylko fizyczna.. wniosek z tego taki, ze powinnam być sama.

Jeśli Ci to nie pomoże to nie pisz. Wiesz jak tutaj jest.. :(

blowwww czy na prawdę nic nie da się zrobić, nic zmienić ?

moj facet, moj kochanek i ja. wszyscy jesteśmy dnem :D jakie to kurwa przykre.

niedziel, nam ma sie co pierdolić, a Ty masz kumpla, z którym się możesz napić. niby nic, a jednak wiele.

wybaczcie za moje pierdolenie. lubię tak sobie popierdolić trochę. jak stary pijak.

Vodka a może czas na trzeciego, z którym będzie i jedno i drugie? Przemyśl to ;)

cześć Martva co u Ciebie ? wiesz.. narazie odniechciało mi się jakiegokolwiek.

niedziel, fajna muzyka. nie ma zadnych informacji w necie po polskiemu na ich temat.

idę oglądać Metal: A Headbanger's Journey bo pierdolę, a egoistów przecież i tak nikt nie słucha. z resztą po kiego grzyba słuchać, apo kiego większego gadać.

czesc, jak narazie nie jest zle. co prawda moj luby przyjechal do mnie tylko do wczoraj ale jakos tak....nie wiem, sama nie wiem jak sie czuje., chyba sie nie czuje. a TY w takim razie powinnas zrobic cos fajnego dla siebie, moze jakas zmiana skoro faceci cie juz wkurzaja :)

niedziel z tym nołlajfem to było do mnie? jeżeli tak to co z tego..można mieć masę znajomych ale tak naprawdę pogadać nie ma z kim..to są zwykli kumple od piwa...