Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjajf567

to mój 3 dzień pracy - ile powinnam za niego wziąć pieniedzy?|

Polecane posty

Gość kjajf567

mma pytanie. w pracy mam płacone 7.23zł za godzinę. Pracuje na dwie zmiany po 12h. jestem po 2 dniach pracy, obecnie pracuje 3 dzien bo kolezanka z pracy poprosila mnie o to. iprsila bym nie zapisywala sie na liste obecnosci, i ze zrobimy tak ze ona przyjdzie za dzisiejszy dzien ktoregos dnia kiedy bede miec nocke. przystalam na to, ale zaproponowala mi ze mi zaplaci i ze to bedzie miedzy nami. i jestem wkurzona ze musze tu siedziec, zaluje ze sie zamienilam, przemyslalam, i stwierdzilam ze na zadna zamiane na moja nocke sie nie zgodze bo: 1. to moj 3 dzien pracy (poszlam jej na reke tak to bym miala 2 dni wolnego, a tak mam jeden.) 2. pracuje 36h przez 3 dni - to duzo 3. jest święto i powinnam mieć 100% płatne. i jak zadzwoni do mnie to jej powiem ze chce zeby mi zaplacila i wymienie jej to co tutaj napisalam.tylko pytanie ile powinnam sobnie zazyczyc odniej? ktos moze mi poradzic? czy lepiej zeby ksiegowa mi wyliczyla ile powinnam dostac? ale to ze mi zaplaci kolezanka z ktora sie zamienilam, powiedziala ze to miedzy nami , wiec nie powinnam isc do ksiegowej i prosic o wyliczenie. czy ktos sie na tym zna? dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam i zycze milego dnia!

Gość ja bym wolala legalnie
co bedzie jak stanie ci sie wypadek badz jakas kontrola? lepiej nie kombinowac, to nie poplaca..

Gość magda86m
Ja też bym nie kombinowała, jak koń pod górę, lepiej zrób wszystko "legalnie"

Gość to zależy od tego, ile Ty
1 i 2 pkt pomiń bo się na to dobrowolnie zgodziłaś więc nie marudź :O a co do 3 pk to nie sądzę żeby koleżanka się z Tobą zamieniła w święto więc policz podstawę + 100% :)

Gość ja cie peirdziu
laska wpsiz sie normalnie na liste i koniec bo nie dosc ze kombinujesz i oszukujesz to stracisz kupe kasy na tym. ona ma wolne a sporo kasy ma w kieszeni

Gość ło matkooo co to jest??????
3 dzień w pracy i już kombinacje lepiej tak nie rób bo wylecisz poza tym coś czuje, że jako ze jesteś nowa to juz chcą wypróbowac jak moga cię wykorzystywać

Gość Pani Strzelec
No włąśnie, przecież ona dostanie więcej kasy. Cwana jest!

Gość kjajf567
pracuje tu juz dluzszy czas. a co ja kombinuje? nic. po prostu jestem zła ze sie zgodzilam i musze tu siedziec. nie zamienie sie na noc z nia - w nocy akurat jest mozliwosc tutaj spania, wiec co ja siedze dzis caly dzien, dostalam goraczki a ona przyjdzie za mnie na ktoras noc i przespi ja ?

Gość purpura_to_moj_plaszcz
taaaa, dziewczyna chce godziwego wynagrodzenia za dodatkowa pracę w święto, a wy, że od razu kombinuje. Potem się dziwia, że tyle osób pracuje za psie pieniadze w jakiś carrefourach, skoro pozwalają sobie na łeb włazic. Co z tego, że trzeci dzien, pracuje w święto, więc należy się stawka extra. Jedyne co, to mogła wcześniej uprzedzić. Oby wiecej takich ludzi jak autorka!!!

Gość jeleń roboczy
po co sie zamienialas? skoro przyszlas w dzien wolny dla Ciebie od pracy bez polecenia szefa to nawet Ci sie nie nalezy pewnie ten dodatek 100% za kazda godzine a kolezaneczka pewnie zgarnie pensje za ten dzien i nocke z dodatkiem za godziny nocne. Nie rozumiem po co sie zamieniac w ten sposob? Dziewczyno, wiecej asertywnosci, bo i tak jako nowa masz trudniej to sama sobie jeszcze utrudniasz?