Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwe1

Pomoocy !! Temperatura

Polecane posty

Okres powinnam miec ok 22sieprnia czyli gdzieś tak za tydzień.. moj cykl to 25 wiec niedawno mialam owulacje i jak mierzyłam po owulacji temperature to mialam 36,9 a juz nastepnych dniach temperatura spadła mi do 36,6 a zawsze mi sie utrzymywała do okresu i spadała w dzien okresu do 36,5. Czy widziecie czym to może być związane albo cos na ten temat?? Tylkojeden dzien po uwulacji mialam temperature 36,9

a mierzysz prawidłowo tzn. rano, przed wstaniem, o stałej porze, w odpowiednim miejscu?

Tak zawsze tak mierze o tej samej gozinie co rano i zawsze mialam 36,8 36,9 po owulacji a terazmialam tak że tylko niby jeden dzien po niej mialam 36,9 a juz nastepnego nia mialma 36,6 czyli taka temperature jaka mam w dzien okresu

nie ma innej opcji- owulacji nie było. W prawidłowym cyklu podwyższona temp powinna utrzymywać się 10-16dni aż do @

Ale kurcze miałam ten sluz płony.. i na poczatku był taki gesty biały lepki a potem zmienial sie wwodnisty i jak spr na internecie opis prawidłowego śluzu płodnego to własnie taki mialam że na poczatku gesty bialy a potem zmieniał sie w wodnisty

ale śluz nie jest oznaką owulacji. Prawdopodobnie była przymiarka do owulacji, ale pęcherzyk nie pękł. Może być tak, że będzie ponowna przymiarka do owulacji

też kochałam sie z mężem bez zabezpieczenia ale nie doszło do wytrysku w środku tylko na zewnatrz