Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ther5y

Marzy mi się poznać atrakcyjną szatynkę która by się we mnie zakochała :)

Polecane posty

szatynki mają włosy czarne, brunetki mają włosy brązowe... jak masz niedźwiedzie brunatne to czarne są czy brązowe?

Gość jaki flirt taki żart
Dziewczyna z futrem jak niedźwiedź :O

Gość ptasiek nastroszony
bieu czy to aby Twoje zdjecie?

Lookrecja proszę Cie nie komrpomituj się... podajesz mi źródło którym jest wikipedia? :o SZATYN - CZARNY BRUNET - BRĄZOWY Koniec kropka.

polecam korzystać ze słownika SJP a z niego prosto wychodzi iż szatyn ma ciemne włosy więc nie są to określenia stricte dokładne, bo brunet może być szatynem :D http://sjp.pwn.pl/slownik/2526192/szatyn

a jakie Ty podajesz źródło? brunatność niedźwiedzia :O:O:O słowo "brunetka" nie pochodzi od "brunatny", a od "brunette", z angielskiego, co oznacza kobietę o CZARNYCH włosach. Więc Ty się nie kompromituj, możesz nawet sprawdzić w odpowiednim słowniku, kiedyś robiliśmy to z polonistką, jak jeszcze chodziłam do gimnazjum. :D Więc na 100% BRUNECI - włosy czarne SZATYNI - włosy brązowe tutaj nawet większość odpowiedziała dobrze: http://zapytaj.onet.pl/Category/027,007/2,855561,Niech_ktos_mi_wkoncu_wytlumaczy_X_jestem_szatynka_czy_brunetka_.html

Gość fhdfgbcvc
O BOŻE NORMALNY FACET!!!!!!!! SZOK!

No to chyba logiczne ,że niedźwiedzie BRUNATNE są BRĄZOWE, a nie CZARNE. A ich nazwa wywodzi się OD !!!! ___ KOLORU ___!!!!! FUTRA. Zgaś tego BRUNATNEGO papierosa bo Ci mózg zacadził i kolorów nie rozróżniasz :D. Sprawdź to wpierw w wiarygodniejszych źródłach niż wiki, a potem pal głupoty.

Gość fhdfgbcvc
to prawda- szatynka ma brązowe włosy a brunetka czarne lookrecja 1 raz na tym forum ma rację :D

widzisz, bieu? autor tematu zdawał sobie akurat sprawę ze znaczenia tego słowa, Ty nie. :P miałam podobny kolor włosów do dziewczyny ze zdjęcia :D teraz jestem ruda i mi z tym dobrze :classic_cool:

a wikipedia to źródło wiedzy :D święty grall miałam cię za fajną dziewuszkę...ale wychodzi na to ,że jesteś puściutka i prostych rzeczy nie wiesz ;)

bieu - więc czemu forumowicze zgadzają się ze mną? echh, kompromitujesz się, no ale jak wolisz. :P nie będę Ci tu całej etymologii wykładała. ;)

Gość ptasiek nastroszony
to jak z tym zdjeciem Twoje? czy kolejny bazyl czyjes zdjecie wpierdolil by sie poczuc wirtualnie ladna

brunet i szatyn to słowa wywodzące się z języka francuskiego a ja wspominam o SJP na stronach PWN, gdzie dane pochodzą od językoznawców. Jak macie takie dylematy to warto napisać list do prof. Bralczyka albo pani Katarzyny Kłosińskiej do PR3 polskiego radia do audycji "co w mowie piszczy" :classic_cool:

Gość fhdfgbcvc
Lookrecja Ty myślisz, ze papierosy są cool? po kiego pozujesz z tymi cygaretami?

Graal jak już* kto tu nie wie prościutkich rzeczy? i jak ma się moja wiedza na temat kolorów włosów do domniemanej "pustoty"?!... no proszę Cię. :O:O:O

Lookrecja forumowicze? prowadzisz dialog sama z sobą i to nazywasz forumowiczami ? jesteś śmieszna :D

nie pozowałam z papierosem, zdjęcia były robione z przypadku, a koleżanka zaczęła akurat w momencie, kiedy paliłam ;)

Dwa babsztyle i się kłócą która głupsza :O

bieu, miałam na myśli "fhdfgbcvc" i autora tematu ;) rany, po co ta frustracja? nie możesz po prostu przyznać "ok, żyłam w błedzie", tylko na siłe starasz się mnie obrazić i udowodnić swoją rację (bazując na futrze niedźwiedzi :O)?

ja żyłam w błędzie? powaliło cię? sama nakręciłaś temat :D ja mam tylko dobrą zabawę i ubaw z ciebie.

bieu, nie rozumiesz, że "brunatny", to nie synonim słowa "brunetka"? a "szatyn" nie jest sprecyzowany, bo opierasz się na źródle znacznie gorszym od wiki. ;) zresztą nie chce mi się już tego kontynuować, myśl sobie, co chcesz.