Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona twierdzi ze ja pobilem

Narzeczona rzucila sie na mnie z lapami!!!!

Polecane posty

Obrazila moich rodzicow!!! I to jest to co jej rodzice mowili o moich rodzicach. Ja jej powiedzialem prawde na temat jej matki i ojca, kim sa tak naprawde jej rodzice a ona prawie mnie spoliczkowala. Wiec ja odepchnalem na ziemie a ona twierdzi ze ja pobilem.

Gość i dobrze zrobila
jak obrazasz jej rodzicow glupi chuju

Ona najpierw obrazila moich, jej rodzice caly czas obrazali moich rodzicow. Ja jej nie uderzylem tylko odepchnalem bo by mnie idiotka spoliczkowala, z lapami to niech sobie do kolezanki leci.

Gość czyli ona może obrażac jego
rodziców a on nie? W końcu on ma takie same prawa jak ona. Ja na Twoim miejscu dałabym jej w pysk.

Gość a z jakiej racji ona miała mu
dac po ryju? raczej on jej?:O

Gość .:.
no to teraz narobi harmidru na pół osiedla :D 3maj się chłopie

powinno byc tak: "Obrazila moich rodzicow!!! wyszedłem z domu i juz nie wróciłem" a wy jak na pospolity margines przystało popruliścier yje i się oklepaliście.

To jest moje mieszkanie!!!

Gość cosmogirl
powiedz zeby sie wynosila ! to patologia, rzucac sie z lapami na faceta, jak jej nie wstyd

Gość 1f2r
fajnie ze na swoja narzeczona mowisz idiotka lepiej sie z nia rozstan bo dobrego malzenstwa nie stworzycie ja juz sie lejecie

Gość cosmogirl
poza tym, nie mozna pozwolic zeby obrazala rodzicow, bo oni sa najblizsza rodzina, a narzeczona, to jednak zawsze obca osoba

Gość cosmogirl
a co nie jest idiotka ? :D jak go bic chciala heheh

Czy ja ja uderzylem? Nie, dla was odepchniecie to uderzenie? otoz oswiadczam ze odepchnac kogos to nie jest uderzenie, tylko zniewaga. Ona najpierw obrazila moich rodzicow(powtorzyla to co mowia jej rodzice), przez co ja mialem prawo powiedziec kilka nieprzyjemnych slow na temat jej rodzicieli.

Gość cosmogirl
pewnie ze odepchniecie we wlasnej samoobronie to nic takiego ! dziwne zebys sie dal bic histeryczce

pakuj jej rzeczy i wywal przez okno, jak na prarawdziwą demonstrację siły tępego goryla przystało. A tak szczerze to jeśli chcesz się rozstać to wystarczy powiedzieć przy zamkniętych drzwiach i oknach: nie mogę byc z osobą, która obraża moich rodziców. " Ale NIE fajniej walnąć popisuwę!

Gość fdjfjk
i tak ja pobiles ja na jej miejscu bym odeszla i dobrze obrazila twoich starych widac na to zasluzyli a ty jestes skurwysynem ORZEMOC DOMOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cosmogirl
wez, ale obciachowa panna, jeszcze siedzi w domu :D zamiast sie zabierac, jesli sie wiaze z kims na stale to trzeba szanowac tez te osoby, ktore on szanuje, mozna ich nie lubic ale nalezy okazywac respekt

Gość cosmogirl
ale znajac zycie :D jutro sie pogodzicie jak 2 golabki, a po latach bedziecie sie bic :D heheh w lzejszej wersji: ona ciebie bedzie bic, a ty ja odpychac :D gorzej jak zacznie rzucac w ciebie czyms lub zastawiac pulapki :D

Gość hmmnnnn
głupi chuj z ciebie i tyle kobiet bic nie wolno

Gość cosmogirl
od kosmatych wlochow :D nie tylko pod pachami ale tez na calym ciele :D mam nadzieje ze cieszy cie to :D

Gość cosmogirl
swoja droga nie znam gazety cosmopolitam, znam za to cosmopolitan :D

A czy ja ja bilem nie. Juz wzialem jej rzeczy i wyrzucilem przez okno. Ona obrazila moich i oni sobie zasluzyli. To raczej jej rodzice zasluzyli na to co dostali. Jutro jak przyjda jej rodzice tutaj to matke wezme za wlosy i wyrzuce za drzwi a jej ojcu obije ten glupi ryj za rok obrazliwych komentarzy pod wzgledem mojej rodziny. I jesli kobieta leci z lapami to naturalne ze facet jej nie uderzy ale odepchnie.

Gość cosmogirl
a facetow to juz wolno bic ? nie wiem kto wam takie dziwne zasady wpoil, w obec prawa jestesmy wszyscy rowni, jest cos takiego jak nietykalnosc cielesna

hmmnnnn to taki palant czekający na wymówkę, żeby natłuc pannę. Lepiej nie pytac jak ona jego rodziców obraziła (to zresztą i tak nie ma znaczenia). Na meczach coraz trudniej to sie w domu swoje "talenty" realizuje.

Ona juz nie ma miejsca w moim domu!!!!! Kilka dni obrazila moja matke. A ja swojej wlasnej matce nie wierzylem. Moja matka powiedziala mi ze moja narzeczona nazwala ja szmata i dostala od niej policzek. A ja uwierzylem tej idiotce a nie wlasnej matce.

Gość cosmogirl
tak :D juz wiemy czemu jestes rozwodka :D jejku moze rzeczywiscie chlop juz mial dosyc panny i sobie teraz zmieni na normalna, co nie bedzie obrazala jego rodzicow ani latala z lapami do niego ja 3mam za niego kciuki, oprocz wywalenia ciuchow, otworzyla bym drzwi i kazala sie wynosic

matke za wlosy i a dla ojca obijesz ryj , kultury to ty za grosz nie masz i inteligencji takze , bo nie musisz , a znizasz sie do poziomu swojej dziewczyny ktora wiecznie krytykuje twoich rodzicow , nie od dzis wiadomo , ze praktycznie kazda rodzinka ma jakies ale do innej rodzinki, ile masz lat?