Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona twierdzi ze ja pobilem

Narzeczona rzucila sie na mnie z lapami!!!!

Polecane posty

Gość cosmogirl
rodzinka do rodzinki moze miec,ale mlodzi powinni sie zachowywac racjonalnie a nie bic sie ! :D dziewczyny, no prosze was nie udawajcie solidarnosci jajnikow, ja tam 3mam strone faceta, bo ta wasza solidarnosc sie konczy jak trzeba kolezance sklamac ze pieknie wyglada-a wyglada jak klops lub/i odbic jej chlopa :)

Ja mam 24 lata. I naprawde zaczynaja mi puszczac nerwy. Nie wytrzymalem bo naprawdę aż mi się przykro zrobiło gdy ktoś tak mówił o moich rodzicach. Ja i ona właściwie nie pasujemy do siebie. Ona ma 22 lata i oprócz gimnazjum to żadnej innej szkoły nie skończyła, chodziła do zawodówki ale z tego co wiem to wyrzucili ją nawet stamdąt za zachowanie.

Gość cosmogirl
o jezu :D hahaha chyba zartujesz z jej wyksztalceniem, sa jeszcze takie rodzynki ??

Nie, nie zartuje. Dopoki nie zamieszkalismy razem ona zachowywala sie normalnie. Pozniej jak dziadkowie ze strony matki kupili mi mieszkanie, ja zaproponowalem zeby sie do mnie wprowadzila. No i od razu zaczela krytykowac ze jej sie metraz nie podoba mowiac ze mam skapych dziadkow. Pozniej drudzy dziadkowie ze strony ojca umeblowali mi je, to od razu powiedziala im ironicznym glosem pytaj: Nic tanszego nie bylo? I tak coraz bardziej zaczela pokazywac pazurki, az do teraz.

"Ona ma 22 lata i oprócz gimnazjum to żadnej innej szkoły" a koleżka to chociaż podstawówkę skończył??? Najwyraźniej do siebie nie pasujecie. Pytanie tylko czy do kogokolwiek pasujeusz? Chyba nie. Nie wymusisz miłości, bliskości i szacunku. Możesz tylko zastraszyć jakąś biedaczkę, ale tyklo na max 2 lata. Potem znów będziesz sam.

Gość cosmogirl
a wywaliles ja juz :D ?? czy czekasz az jeszcze ci powie cos milego

Gość cosmogirl
na pewno do kogos pasuje i ona tez pewnie znajdzie kogos, kogo nie bedzie obrazac :) to nie ludzie sa zli, tylko w zlych zwiazkach sie u nich negatywne cechy uwydatniaja, faktem jest ze gdyby cie kochala mocno, to by sie cieszyla nawet z kawalerki 19m2 i bez mebli :D zreszta sama moze isc do roboty ! jak sie nie uczyla to jako fizol :D

Czekam az ona pojdzie, wyrzucilem jej rzeczy przez okno. Przez drzwi powiedzialem zeby oddala mi pierscionek i cala bizuterie(lancuszki oraz bransoletki) ktore jej kupilem. Jak chcesz wiedziec droga rozwodko to mam dwa tytuly technika i mature.

Gość cosmogirl
nie mam wyra :D mam łozko :) i jest juz zajete :D niestety

Gość cosmogirl
rozwodka :D a twoje wyro pewnie permanentnie jest puste ?

Gość powiemtak
rozumiem Twoje oburzenie ale skoro pozwalałeś na to od dłuższego czasu ,to niby dokąd to maiało zmierzać. Poza tym nie wolno kłócić się o rodziców, każdy ma jakich ma i nic tego nie zmieni, niepotraficie się przyjaźźnić tylko licytować kto jest lepszy.Czas zakończyć ten związek ale wyrzucać rzeczy przez okno i odgrażać się co zrobisz z jej rodzicami kiedy przyjdą to patologia . Nie macie kultury a bawicie się w godność- śmiech na sali.

"Jak chcesz wiedziec droga rozwodko to mam dwa tytuly technika i mature." NIESAMOWITE!!!!!!!!!! A zachowujesz sie jak tępol bez podstawówki. Ale psikusek z ciebie. :D :D :D

Gość cosmogirl
rozwodko to jakie zachowanie proponujesz za najlepsze ?

Gość !!!!!!!33333
Dobrze zrobiłeś!!! Na miejscu Twoim obiłabym morde jej i jej rodzicom.

Gość bardzo dobrze postapiles
tak trzeba robic z takimi ewenementami.