Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia8989

Do Serbii na dowod?!

Polecane posty

Gość marcia8989

w sobote 20.08 jade do Bulgarii autokarem przez Slowacje, Wegry i SERBIE. NIE MAM PASZPORTU! znajomi mowia ze nie da rady jechac bez , ja jednak wyczytalam w internecie to: DO SERBII NA DOWÓD Od 12 czerwca 2010 roku obywatele krajów Unii Europejskiej oraz Norwegii, Szwajcarii i Irlandii będą mogli wjeżdżać do Serbii legitymując się na granicy jedynie ważnym dowodem osobistym. Osoby poniżej 18 roku życia przekroczą granicę na podstawie paszportu lub tymczasowego dowodu osobistego. Przekroczenie granicy na podstawie dowodu osobistego uprawnia do przebywania na terytorium Serbii do 90 dni. Decyzja rządu w Belgradzie z pewnością ułatwi polskim turystom podróż na wczasy w Bułgarii. czyli przejade z samym dowodem? nie bedzie problemu? prosze odpisz ktos kto jechal w tamtym roku lub w tym przez Serbie!

Gość marcia8989
nie wie nikt:|?

Gość crisss77
witam proszę napisz czy dowód wystarczył, czy nie było problemu na granicy. Jadę w lipcu z dziećmi, dowody mamy, a paszporty musiałbym wyrobić cztery.

Gość ja 25 lat mam
toż to stary topic :O

Gość do bywalcow kafe 24/7....e
pewnie marcia juz tu nie zaglada:P ja bym nie ryzykowala bez paszportu :O co jak was potem nie wypuszcza na granicy ? :O i to jeszcze z dzieciakami...