Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonekxxx

brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość jonekxxx

Drogie Panie. Wyjaśnijcie mi, co może siedzieć w kobiecej głowie ze nie ma ochoty na seks. Po porodzie naszej pociechy 17miesiecy temu skończyła sie u niej ochota na seks i trwa to do dziś dnia. Jest zainteresowana wszystkim tylko nie mną. Na każde zbliżenie odpowiada agresją twierdzi ze jej przeszkadzam. Kochamy się bardzo sporadycznie i widzę ze odwala tylko swoje żebym doszedł i po sprawie. Nie ma ochoty czerpać przyjemności z seksu, nie chce orgazmów, nie ma w naszym życiu żadnej spontaniczności. Twierdzi ze cała wina siedzi we mnie itd. Nic nie ma sobie do zarzucenia. Jak staram się z nią porozmawiać to unika rozmowy i reaguje agresywnie ze jej przeszkadzam. Nie mogę jej dotknąć, bo oczywiście jest nieprzygotowana. I mógłbym takich sytuacji opisywać w nieskończoność. Generalnie w jej piramidzie potrzeb nie ma seksu. Sam nie wiem, o co w tym wszystkim chodzi. Być może to walka o zdobycie wpływów, ale to doprowadziłoby szybko do tego ze jadłbym jej z reki a co do seksu nic by się dalej nie zmieniło. Generalnie każda wymówka jest dobra, bo jest. Nie wiem jak mam postąpić, bo pójście z inna nie rozwiąże problemu, bo to przecież taka cienka granica, a później życie już nie jest takie samo. Pomórzcie drogie Panie

Gość fdsfds
trafiles na laske ktora ma niski poped seksualnyy .. Musisz sie z tym pogodzic .

Gość jonekxxx
wcześniej taka nie była

Gość jonekxxx
pojscie do lekarza nic nie da ponieważ ona nie uważa ze z nia coś zle sie dzieje.

Gość powiedz jej że albo
idziecie po poradę albo może osobno zamieszkacie może tak jej będzie wygodniej a ty będziesz miał luzy;) niektóre kobiety są wysoce wyspecjalizowane w wykorzystywaniu seksu dla innych swoich potrzeb jeśli twoja taka jest to pewnie niedługo będziesz miał kochankę:D nie żałuj sobie chłopie;)

Przestała Cie kochać. Równiez urodzialm i mam ochotę gdy tylko mąż stoi obok, czuję jego ciepło, zapach skóry.. nic nie jest ważne, przygotowanie czy nie? Jakie to ma znaczenie? Mogę być przepocona, zmęczona przez maleństwo, ale czuję podniecenie, pożądanie gdy tylko stanie obok mnie.

Gość jonekxxx
tez tak mysle, ale ona zawsze mi mydli oczy tekstami w stylu " kochasz mnie"??

może nie tak ostro z nią by szantażować ale niech wie że seks z nią jest dla ciebie ważny i to stanowi problem. owszem że kobiety lubią szantażować seksem choć mężczyźni na całe szczęście sami tez się nauczyli tego. Zresztą ja się nie znam wiec nie chce nic tutaj napisać konkretnego.