Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle......

moze ktos pomoze? :(

Polecane posty

Gość jak zwykle......

cos zaczelo iskrzec miedzy mna a szwagrem mojej siostry.. potem on jednym razem sie odizolowal.. przestal sie odzywac.. dowiedzialam sie ze poznal kogos innego.. rozmawiaalm potem z nim i powiedzial ze nie poczul "tego czegos" do mnie.. pozniej tez rozmawial z moja siostra i powiedzial jej ze jak on mi okazywal uczucia, to ja sie odsuwalam, i czul sie jak glupek .. ( to troche prawda bo nie chcialam odrazu wchodzic w cos nowego bedac po dlugim nieudanym zwiazku, tym bardziej ze nasze rodziny sie znaja i glupio gdybym potem go zostawila..) jednak potem zdalam sobie sprawe ze sie zaangazowalam :( teraz nie wiem czy to wkoncu moja wina czy nie? bo mi przeciez powiedzial ze nic mocniejszego nie poczul... co teraz powinnam zrobic.. zalezy mi na nim.... widujemy sie czasem gdy jade do siostry (mieszkaja w tym samym domu) i teraz chyba mi i mu glupio.. nie gadamy zbytnio ze soba.. a mowil mojej siostrze ze dobrze by bylo gdybysmy jeszzce porozmawiali w 4 oczy...

Gość jak zwykle......
iskrzyć*

Jak Ci zależy to się staraj o Niego...ja do mojego chłopaka jak kiedyś nic nei czułam i nie chciałam z Nim być to prawie rok za mną biegał i się starałam żebym dala mu szanse... a teraz ponad 3 lata jesteśmy razem ;p

Gość jak zwykle......
no dobra chlopak moze latac.. ale dziewvzynie to nie wypada zeby latała za chlopakiem? zreszta wole jak chlopak przejmuje iinicjatywe...