Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24...

czy jestem brzydka? fota

Polecane posty

Gość KrasulakZewsi25
Przede wszystkim wyszoruj pięty pumeksem i będzie luks

Gość Sami Swoi
Podajcie bułkę bo pasztet już widzę jest.

Gość ona24...
aryjską....:D

Gość wiesz co ja mysle
ja mam dosc podobny typ urody, tez mam takie brwi i koloryt skory i wlosow. Mi pomoglo (mooim zdaniem) pofarbowanie wlosow na kasztanowy kolor, oczywiscie henna brwi i regulacja. No i zainwestowalam w dobry krem pod oczy i korektor (mam straszna sklonnosc do cieni). Poza tym mam identyczna jak Ty fryzure, wlosy spinam do tylu spinka, wygladaja dosc figlarnie. Moj maz mnie uwielbia (widac to, inni nawet mi mowia ze jest wpatrzony i zauroczony ) Ale jedno Ci powiem - jestes ladna, masz duzy potencjal. Ja nie naleze do osob ktore lubia wstawac o 5 zeby sie wypacykowac do pracy wiec na co dzien chodze dosc naturalnie ale czasami zaszaleje. Ale stawiam na rozjasnienie okolicy oka, kiedys poszlam do makijazystki i zrobila mi fioletowo niebieski makijaz wygladalam paskudnie, wstydzilam sie dojsc do domu w tym makijazu. Kumpela ktora jest magistrem sztuki powiedziala mi ze na mojej twarzy tylko delikatne roze, beze i duzo rozjasnienia. i jest spoko :)

Gość mnmnmn
jestes przepraszam, ale przecietna. to nie chodzi o makijaz kolro włosów etc, ale ukształtowanie Twoich rysów twarzy. przepraszam, ale sa kobiety ktore o 7 rano bez zadnego makijazu budza zachwyt i sie mysli tylko moim zdaniem do nich nie nalezysz, mam nadzieje ze Cie nei zdołowałem

Gość Ewelina89.
: BSA Dla mnie nie jesteś ładna, tylko piękna. Typowa Słowianka z ciebe, masz piękną Aryjską urodę""""""" ja pierdole , jakona jest ladna to ty masz cos z glowa

Gość havanagilajeheha
Nie musisz robić niczego z włosami - są ładne i zdrowe. Uśmiech - fantastyczny, kształt twarzy - też ok. Najsłabsze punkty to u Ciebie cera, brwi i te wory pod oczami. Staraj się wysypiać :) i malować. Potrzebne Ci są tylko trzy rzeczy - podkład, korektor pod oczy i tusz do rzęs. 3 minuty rano, a będziesz innym człowiekiem.

Gość nie taaaata zła
laguna beach dobrze dobrałą kolor włosów jakiś dobry podkład matujący na usta błyszczyk tusz do rzęs i powinno być ok

Gość sdfghjklloiuytrfdcxvb
zamiast podkladu wystarczy mineralny sypki puder, minimalna ilosc, zeby dodac koloru, masz w miare dobra cere (nie masz pryszczy i przebarwien), wystarczy ja troche 'ozywic'. sypki puder jest lekki, spasuje Ci, jezeli nie lubisz wrazenia maski na twarzy. Ewentualnie korektor pod oczy i dobry tusz do rzes, blyszczyk do ust. Jezeli nie malujesz sie na codzien, ciezko Ci bedzie sie przezucic na ten rytual, wiec zacznij od sypkiego pudru, dobrego tuszu do rzes i blyszczyka. z czasem sama nauczysz sie dobierac sobie kosmetyki. co do wlosow- jezeli nie masz siwych, to nie farbuj, ale zainwestuj w prostownice i zaczesz je lekko na bok, nie fryzjerka zrobi Ci dluga grzywke z pazurkami. Poza tym, nie przestawaj sie usmiechac!:)

Gość sdfghjklloiuytrfdcxvb
przerzucić* -literowka

Gość belerofront.
toszku szara mycha ale potencjał dostrzegam :)

Gość pierwszanoc
jestes niewyrazna... zafarbowalabym wlosy, raczej na ciemniej cos co wyostrzy rysy... bo wygladasz jak dziecko zaznacz jakos brwi tusz na rzesy, moze byc fioletowy ;) podklad lekki jakis roz na policzki obowiazkowo i blyszczyk delikatnie rozowy.... dziwne, ze masz 24 lata... masz spojrzenie nastki... i sama nie wiem czy to komplement... moze cos oszukujesz z tym wiekiem? masz w oczach cos takiego jakbys jeszcze nic nie przezyla

Gość pierwszanoc
odp na pytanie= brzydka nie jestes:) masz ladne usta i zeby :)

Gość Ewelina89 kolejna przegrana
na kafe bez faceta i musi sie nakims wyzywac:D

Gość ughmmm
wg mnie jesteś teraz absolutnie nijaka.. beznadziejnie nijaka.. nie farbuj włosów na ciemno, bo tylko kartoflany nos wyjdzie na pierwszy plan.. dobrze będziesz wyglądała w rudościach- tak jak zaproponowała laguna. Ogólnie to nie wiem kto by cie chciał szturchnąć, może jakiś desperat :D pewno jeszcze nigdy nie miałaś chłopaka co?

Gość Wie Lebny
Nic ciekawego.

Gość Ewelina89.
Tu prawie same paszteciary siedza wiec piszcie sobie jak najlepsze wpisy , sayonara .

Gość Ewelina89 kolejna przegrana
jestem pasztetem :O

Gość belerofront.
ja za to jestem 40 letnim prawiczkiem kiszacym fiuta na kafe :P

Gość Wie Lebny
Jem kupe