Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24...

czy jestem brzydka? fota

Polecane posty

Gość asassdsddfsdsd
przeciez ona jest usmiechnieta wiec nawet nie widac ksztaltu twarzy ty kretynko wyzej. pudru nie stosuj bo wlasnie on niszczy cere bardzo i bedzie jeszcze gorzej, tym bardziej skoro masz problemy z cerą. zmien diete na zdrowszą

Gość KrasulakZewsi25
A ja myślę, że przez tą fryzurę dziewczyna wygląda jakby miała głowę położoną na samych ramionach... a szyja gdzie? Makijaż ten z photoshopa wydaje się za mocny... Włosy trzeba przyciąć i przyciemnić;)

Gość asassdsddfsdsd
jest sliczna :) im dluzej patrze na jej fote tym bardziej mi sie wydaje ladna i taka naturalna :) teraz malo takich naturalnych kobiet, nic nie zmieniaj.

Gość incognito2011
Co do tego zdjęcia z domalowaną grzywką - nie o taką grzywkę mi chodziło tylko o dłuzszą, do linii brwi, tzn zakrywającą brwi częsciowo. W takiej bedzie wygladac zupełnie inaczej. A na tym zdj. z makijazem juz widac roznice na lepsze, troche mi na nim przypominasz Monice Richardson :P

Haha, to że się uśmiecha nie widać kształtu twarzy? :D nie rozsmieszaj mnie pomarańczko :D

Gość ona24...
sorry żaba ale na Twojej przerobce wygladam jak klaun i staro..te brwi fatalne;)

Gość ona24...
nie mam puculowatej twarzy,tutaj moze tak wyglada

"sorry żaba ale na Twojej przerobce wygladam jak klaun i staro..te brwi fatalne" bo właśnie tak będziesz wyglądać, jak się upaćkasz makijażem :P to dla tych, które piszą, że masz się tapetować.

Gość KrasulakZewsi25
Ej babeczki... co Wy z tą grzywką... wiem, że jest modna ale... skrócicie dziewczynie twarz. Ona ma pełną buzię o ładnym kształcie. Zrobicie grzywkę i ją oszpecicie.

Gość nastepna naiwna
popraw brwi, delikatny podkład, bo cery nie masz idealnej, krektor pod oczy, tusz i błyszczyk. Delikatny róż, ale to już jak się wprawisz. Włosy albo zwiąż, albo podetnij i uczesz.

brydka nie jestes wiesz mi jak bys byla to bys wiedziala o tym wies mi ludzie dali by ci do zrozumienia natomiast raczej jestes przecietna zwykla myszka normalna ale jak bys dala jakis delikatny makijaz to zapewne byla bys znacznie atrakcyjniejsza :)

Gość brzydka nie jestes,ale
bez makijazu jestes przecietna.powinnas przyciemnic albo rojasnic wlosy. troche makijazu napewno pomoze jestes zbyt blada nie rob grzywki

Gość asassdsddfsdsd
wszystkie jestescie przecietne bez makijazu, a dziewczyna sie nie maluje i wyglada bardzo ladnie. nie stosuj podkladow ani pudrow bo porobia ci sie wypryski i tyle. a jak masz sie komus spodobac to i tak sie spodobasz, a nawet lepiej jak chlopak widzi od razu jak wygladasz naprawde, a nie sie chowasz pod makijazem. A potem chlopak wielce zdziwiony jak zobaczy cie bez tapety. nie malowalas sie tak dlugo to sie juz nie maluj, bo po co. moj chlopak nie lubi makijazu ani farby na wlosach. ja akurat sie maluje ale tez mam zamiar przestac bo tylko zmarszczki sie szybciej porobia, zwlaszcza wokol oczu od nakladania tych cieni i tuszow.

Gość ona24...
pierwsze slysze zeby od makijazu jakos specjalnie zmieniala sie skora.nie robie na codzien (na impreze zrobie) bo mi sie nie chce i nie lubie uczucia twarzy w tapecie

Gość adsfa
włosy masz super regulacja brwi wystarczy

Gość KrasulakZewsi25
A najważniejsze to wyszoruj pięty pumeksem!

Gość ona24...
o,ze etz Ci sie chcialo,dziekuje:) dziwnie te oczy wygladaja i kolor mi sie nie podoba..kupa taka,ale dzieki,wiem,czego nie chce:-)

Gość ona24...
chociaz w sumie ten kolor taki zly nie jest...ale wolalabym inny tylko nie wiem jaki:)

Gość KrasulakZewsi25
Dobrze dziewczynie z takimi lekko rudawymi włosami;) ale zróbcie coś z oczami, żeby wydawały się większe;) I broń Boże grzywka!!!!

Gość PRZEDE WSZYSTKIM TO NIE
SŁUCHAJ MARTVEJ AUTORKO! nic nie zmieniaj, moze jedynie nastawienie:) buźka!:)