Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydcy ludzie nie mają szans na miłość.

Polecane posty

Gość luna1972
Owszem ,jest różnica we wszystkim, w kulturze w wychowaniu,wymagania są inne. Z tego co zauważyłam koło Warszawy dziewczyny mają większe wymagania (wszystkim moim znajomym z Warszawy wydaje się że są najważniejsi- mieszkają w stolicy). Oni zawsze wszystko wiedzą " lepiej".Kiedy mieszkali tutaj byli inni,tam są inni. Więc wiem co piszę:) A tak po za tym nie da się uszczęśliwić nikogo na siłę-więc nie ma sensu abym tłumaczyła komukolwiek że ma na siebie spojrzeć inaczej. Pozdrawiam

Gość ytytytyt
pasztecik - taaa bujac to my,a nie nas. a że 174 to niziołek - co Cię to dziwi? z tego co pamiętam to też jesteś moje pokolenie ( chyba, że pomyłka to przepraszam )

luna1972 jest różnica w kulturze, ale bez przesady . W wymaganiach tez jest, ale nie jakas kolosalna , jeśli chodzi o wzrost. Wymagania moga dotyczyc wykształcenia, poziomu życia itp.

Gość ytytytyt
luna1972 - no ja jak pisałem z wawy nie jestem i tu u mnie tyż mają takie wymagania. wszędzie mają co się będziemy oszukiwac

Gość pasztetówa3456
Chałabała, myśl co chcesz- przecież Ci nie udowodnię, bo zaraz się zacznie motyw z cyklopem. Niski to dla mnie facet, na którego trzeba patrzeć z góry.

Gość c.s.
174? mam kolegę, ma gdzieś 172 cm, nie ma żadnych problemów z panienkami, z tym że on waży ze 120 kg samych mięśni zrobionych sterydami. Faktem jest też że jego panienki to w większości głupie tzipy były, ale na urodę ładne :) 🖐️

Gość ytytytyt
Wymagania moga dotyczyc wykształcenia, poziomu życia itp. - a no mogą i dotyczą. ale żeby dojśc w ogóle do tego punktu trzeba spełnic wymóg wzrostu

Gość ytytytyt
c.s. - więcej, więcej dobrego fantasy nigdy dosc

ytytytyt Tobie nie brakuje cm tylko wiary w siebie. Ktoś Ci wmówił, że jesteś niski. W moim otoczeniu jest sporo mężczyzn, którzy mają od 172-180 cm .I nie są sami. Sa w wieku podobnym do Twojego.

Gość ytytytyt
pasztecik - weź nie świruj sama pisałaś ,że lubisz dużo wyższych

Gość ytytytyt
zosiu - 1)180 to już dobry wzrost.2) nikt mi nie wmówił, to akurat widzę spotykając się z ludźmi 3) wiesz o co chcę zapytac prawda:P?

Gość pasztetówa3456
chałabała, lubię wyższych, ale dopóki nie jest znacząco niższy ode mnie, to jakoś specjalnie nie traci przez wzrost na uroku. a 174 to akurat nie jest niższy o głowę.

Gość ytytytyt
o to, o co już pytałem 100 razy : czy jakbyśmy mieszkali w tej samej okolicy to byłaby szansa ich zobaczyc z kobitkami, czy to kolejny wymysł forumowy? bo ja jakos takich par nie spotykam na ulicach. dziwne co?

Gość ytytytyt
pasztecik - no widzisz. tak tylko mówisz, że by Ci taki wzrost nie przeszkadzał,ale po jednym spotkaniu z krasnalem już byś nosem kręciła i do drugiego by nie doszło

Gość ytytytyt
zosiu - a mój 4 ręce i oko na klacie, co już z resztą też pisałem...mieszkam w wojewódzkim mieście i takich par nie widuję, także sorry, ale takie deklaracje jak Twoja są dla mnie jakoś mało wiarygodne

ytytyt to ty jestes tym karlem, ktory jechal na ta owlosiona czy myle cie z kims?

Gość pasztetówa3456
chałabała, mój problem tkwi w tym, że do żadnego spotkania by nie doszło. ;)

Gość ytytytyt
Martva - absolutnie z nikim mnie nie mylisz rozmawialiśmy razem w temacie wilkołaczycy jak i jeszcze innym w którym rozpatrywaliśmy czy karzeł czy wózkers mają większe szanse na związek ( i oczywista stanęło na moim:( )

Ale mój brat naprawde ma tyle wzrostu i jest juz żonaty. Po co miałabym kłamać. Też mieszkam w niemałym mieści i widuje takie pary.

Gość Wie Lebny
Co ta Samosia probuje tu udowodnic? Przeciez ona nigdy chlopa nie miala!

Gość ytytytyt
pasztecik - no jasne że nie, bo wolisz wyższych

Gość ytytytyt
zosiu - brat jest albo +/- w Twoim wieku, albo jakis bajer monachium wciskasz

Ta rozmowa nie ma sensu, bo upierasz się przy swoim. Nie masz racji, bo to kogo kobieta wybierze zależy od tego jakim ten mężczyzna będzie człowiekiem, a nie ile ma wzrostu. Jesli będzie zwracała uwagę tylko na wzrost, to coś jest nie tak. Dobranoc Wszystkim :)

myslalam, ze poszles sie leczyc. ale widze ze nie :D nadal uwazasz, ze czlowiek na wozku, bez nog, bez rak jest lepszy od niskiego :D ZENADA chlopcze, zenada.

Gość pasztetówa3456
nie dlatego chałabała, raz startowałam do zbliżonego do mnie wzrostem- a jednak nie to uniemożliwiło mi bliższą znajomość. no popatrz...

Gość ytytytyt
zosia - nie tylko, ale to jest pierwsze kryterium - niespełnione jest ostratnim. Martva - to już ty i ta druga sobie dopowiedziałyście, nie moja wina, że widzicie wypowiedzi których nie było