Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jęcząca

Jesteśmy trzy lata w związku, czekaliśmy z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość do wiara czyni cuda
to ty jestes tą wariatka co zalozyla temat o swojej tesciowej? dorosnij dziecko najpierw a potem mysl o orgazmach

Gość rwfgerg
Pewnie,ze mozna czekac do slubu z seksem,tylko,ze jezeli facet ma normalne libido,to niestety ale wali kobietę po rogach,bo na ręcznym ilez można jechać. Aha,jak bez seksu,to bez oralnych pieszczot,tylko buzi buzi ,moze być z jezykiem. Ale macanko ,palcowka,lodzik wykluczone,bo nawet to juz jest seksem.

Gość taka draka nijaka
A co jak sie okaze ze on ma ptaszka 5cm we wzwodzie? Co jesli sie okaze ze Ty lubisz mocniejsze pukanko z namietnym klapsem w pupe, na przyklad, a on lubi delikatne smyranie i ledwo go dotkniesz a on juz jest po wszystkim? Na przyklad.

Gość eewwererererer
rozmiar fiutka przeciez mozna zobaczyc :O jestescie jakies ograniczone umyslowo, to ze sie czeka do slubu to wcale nie znaczy ze facet zalicza inen na boku bo musi sie ruchac, opanujcie sie niewyzyte szmaciska. to ze wy nie potrfacie wytrzymac bez ruchania i wasi ruchacze to nie znaczy, ze kazdy facet tak ma, ludzie są rozni.

Gość jest już XXI wiek
nawiedzeni katolicy zobaczymy za parę lat, jak się okaże że się nie dopasowaliście cnota do śluby ma wartość jeszcze tylko w Afryce, w arabskich krajach, i na zacofanych wsiach Polski B

Gość rwfgerg
eewwererererer wybacz,ale normalny mezczyzna,ktory ma normalne potrzeby seksualne,do tego mający stałą dziewczynę nie wytrzyma na reczym rok,dwa lata,czy wiecej .No chyba,że jest tak nieatrakcyjny,że żadna go nie zechce do seksu. Prędzej czy później doprawi rogi swojej wybrance,która nie chec seksu przed slubem. No chyba,ze facet nie ma potrzeb seksualnych,tacy tez sie zdarzają.

Kurna, dla mnie ta Jęcząca to kolejny projekt w stylu "październikowy sukces" albo "wierzę w swój sukces" itd.

Gość jest już XXI wiek
"Prędzej czy później doprawi rogi swojej wybrance,która nie chec seksu przed slubem. No chyba,ze facet nie ma potrzeb seksualnych,tacy tez sie zdarzają." albo robótki ręczne, to też metoda powszechna wśród katolickiego narodu (choć nikt się tym nie chwali) - fizjologia ma swoje prawa

Gość do rwfgerg
jestes strasznie ograniczona umyslowo, w twoim waskim malym rozumku nie miesci sie to, ze są faceci ktorzy naprawde moga pcozekac. wierz mi moj chlopak prawiczek szanuje mnie i wcale nie pcha mi sie do lozka, wrecz przeciwnie, bo mnie kocha i szanuje. wspolczuje ci, ze nigdy nie spotkalas takiego czlowieka, a trafialas tylko na ruchaczy ktorym tylko jedno w glowie :(

Gość wzgorze wenery
jacy znawcy fizjologi sie zebrali ojoj i jaka definicja normlanosci ojoj helloo helllooo gdzie tu jest jakas fajna imprezka helloo mam fajne nowe kozaczki z pewexu helloo

Gość ania z zielonegowzgorza wenery
wklejscie tu swoje cipki to nienormalii sobie strzepia i widziecie jaki pomysl i glowa i glowka pracuje

Gość rwfgerg
do rwfgerg no widzisz,masz chłopaka parwiczka,ktory jeszcze nei sprobował kobiety,wiec nie wie co to jest,ze to lepsze od robótek recznych i dlatego nie spieszno mu aby isc z toba do łzoka.Kocha Cię i czeka na ten 1 raz ,z Tobą. Tylko,ze jakby zasmakował juz nieraz kobiety,to nie byłby taki skory do czekania.

Gość rwfgerg
do rwfgerg mnie tez jedno w głowie,wiec nei czekałam z tym do slubu :-)