Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co słychać heh

Polecane posty

Gość dsdsdsgtrt
hell no

Gość józek spod z ósemki
sramy mordą i chooy :classic_cool:

Gość Anna Noxi
cześć MAGDA 🖐️ jak budowa idzie ?

idzie ale do grudnia lipa wielka nie wprowadze się bo liczyliśmy na upalne lato bez deszczu ,mury nasiąkły i muszą wyschnąć.Więc wprowadzka dopiero wiosna/lato przyszłego roku .W tym roku zrobimy jeszcze tynki ,elektryka,hydraulika,okna i ogrzewanie i nic więcej ...nasz bob budowniczy odradził wprowadzać się w tym roku chyba ,że chcemy mieć popękane ściany ,grzyb i pognite meble...

Gość ptasiek nastroszony
uszanowanie Jenny , zara sie tu pięknie zrobiło

ja piję Powerade i sok pomidorowy, bo niestety dochodzę jeszcze do siebie po sobocie:)

Szkoda ze przeprowadzka sie odwlecze ale co sie odwlecze to nie uciecze :) Jenny zdrowko ja reedsika sacze i zaraz lulu wczoraj bylam w domu ok 4 rano :D

Gość dfdfdf
kaciaa musi ci niezle jebac w chacie od tego kociska

A dobrze coraz lepiej Jenny :) Dzieki za pamiec Owszem balowalam siedzialam w zajebistym klubie chlalam sie z malzem On mnie rano budzi i pyta Kotek jak my wczoraj do domu wrocilismy?? :D A ja nie bardzo pamietam grunt ze makijaz zmylam :D ale extra bylo raz na ruski rok spic sie trzeba zwlaszcza ze okazja byla potrojna zalatwilam kumpeli prace moj kumpel mial urodziny a znajoma dostala awans :D

no i nieźle mi też portfel opustoszał... i niestety zostawiłam moj nowiutki sweterek w taksówce... chyba w taksówce...

Sliczna masz core :) Kurka ja raz zostawilam cala torebke w knajpie dwa telefony portfel dokumenty wszystko na masakra ale nic nie zginelo lokal blisko domu znajomi wlasciciele same mordy znajome tam przychodza to farta mialam :D Kurcze pic to trzeba umic :D