Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maćkowi sercem oddana

pytanie do dziewczyn : miałyście kiedyś sytuacje że 3-4 facetów do Was pisalo a

Polecane posty

Wy miałyscie to gdzies i np. zapominałyscie im odpisać, albo nie chce Wam sie z nimi gadac? mimo że wszyscy są przystojni i ich lubicie i kiedyś dawniej nawet chciałybyście z nimi być ..ale teraz nie czujecie potrzeby kontaktu z tymi facetami?

Gość draż jak się miewasz
?

Pewnie że tak :) miałam też takie odpały że przestawałam z kimś pisać a po pół roku odzywałam sie jakby nigdy nic :p

a jesteście bardzo atrakcyjne albo fajne? bo ja nie jestem zbyt piękna ani mądra ani dobra... i źle sie z tym czuje..mam kolezanki z którymi żaden facet nie chce pogadac ani spotkac sie...a ze mna kilku... a ja nie mam sily nawet im odpisać..unikam

Zależy jeszcze po co faceci piszą. Przy czym ja nigdy się nie zastanawiam nad tym co mają na celu do mnie zagadując.

A gangbang lubicie? Ja jeszcze nie próbowałam a korci mnie. Tyle nabrzmiałych pał!

nie wiem po co piszą ale to nudziarze... jeden nie mówi w moim jezyku ani żadnym który znam , drugi mówi po polsku ale jest tak beznadziejny że sie z nim nie rozumiem , ale jestem jego psychoteraupetutką ;/ tak go musze pocieszać nie wiem czemu trzeci jest dziwny ale go lubie