Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfadfafadf

Polak podejrzany o morderstwo na wyspie Jersey

Polecane posty

Gość vanillasky..
nie rozumiem jak mozna zadzgac wlasne dzieci,biedne malenstwa, teraz sa w lepszym miejscu RIP

nie znam. Ale znalam jednego z faceta ktory z 2 innymi zabili starsze malzenstwo wlochow w wolverhampton jakies 3 miesiace temu (zatlukli mlotkiem). Brrrr masakra, a juz najbardziej to mi tych dzieci zal:-(

takie tragedie dzieja sie na swiecie tysiace,mam sie przejmowac bo to polacy? widac po tym jak sie polacy sciagaja do pracy za granica,cale rodzinki przyjezdzaja,zabieraja prace itd.

Gość poranekkk
Piekna z nich rodzinka na fotkach na nk ,ale autorka postu skad znała nazwisko ....

Gość no a co to ma do
teog czy ktos go zna? po co ci to? :o

Gość bananowa malina
zdradzila go, ok, ale czy to powod zeby od razu zabijac?? Co za kretyn

Gość sąsiadka-Damiana
czy tak naprawde on sam ma krew na rękach? dlaczego lekarze wypuścili go po próbie samobójczej? juz wtedy wiadomo było że z jego psychiką jest cos nie tak ! ale z drugiej stron y to co on zrobil to jest pnie wyobrażalne !!! tragedia!! ale tak naprawdę wina lezy nie tylko po jego stronie !!! a jak wiadomo żona też miała swoje grzeszki !!! najbardziej szkoda niewinnych dzieci :(

Gość vanillasky..
do sasiadki damiana wiesz, w tym,ze on zamordowal 6 osob, to TYLKO jego wina, z zona zalatwia sie takie sprawy inaczej, nie za posrednictwem noza. To ze miala swoje 'grzeszki' jak ty to napisalas, nie znaczy,ze trzeba bylo ja zabic. Z reszta nie wiesz jak bylo miedzy nimi i nic nie wytlumaczy jego zachowania. A co do tego,ze lekarze sie nim nie zajeli to sie zgadzam z toba calkowicie.

Gość sąsiadka-Damiana
tzn ja pisałam ze jego czyn to jest po prostu nie do pojęcia!!! i wiadomo że to nie było wyjście z sytuacji !!! ale proszę zauważyć że to mężczyźni mają słabą psychikę i większość z nich zabija swoje rodziny lub popełnia inny karygodny czyn. ale dlaczego lekarze jego wypuścili po próbie samobójczej jak już wiadomo było że wtedy cos z jego psychiką jest nie tak, teraz to juz i tak czasu nie cofniemy, i nie ma co gdybać. ale zdecydowanie jego czyn to nie jest wyjście z sytuacji!! w ogole takich sytuacji nie da się przewidzieć ale najgorsze jest to że dzieci zabił,które nawet sie bronić nie mogły :(

Gość malone
jak sobie pomysle o kosztach utrzrymania tego scierwa do jego smierci to mi sie niedobrze robi. zapewne wyladuje w psychiatrycznym pod super ochrona za nasze pieniadze.

Gość dajcie link do n-k
macie link zeby zobaczyc?

Gość boze jakie sliczne dzieci
popłakałąm sie..sama ma dzieci i to dla mnie szok..nie wiem czym trzeba byc zeby cos takiego zrobic:((

Gość CzarnaFarba200
Mnie dziwi fakt, że trzy dorosłe osoby nie potrafiły go powstrzymać, biore co pod ręką i wale w łeb

Gość o maj god o maj god
mnie tez to dziwi troche... co stali w kolejce i czekali az ich zabije??