Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babcio mama

córka chce zabrać swoje dziecko, ktore bylo wychowywane tak jakby było nasze

Polecane posty

Gość babcio mama

nasza córka zaszła w ciąże w wieku 16 lat. gdy urodziła dziecko to my je zaadoptowaliśmy i wychowywaliśmy tak jakby było nasze. to była wielka tajemnica. tylko my, nasza córka i moja matka wiedzieliśmy, że tak naprawdę matką dziecka jest nasza córka, a my jesteśmy dziadkami. było wszystko dobrze, ale teraz po 14 latach nasza córka chce zabrać swoją "siostrę", sama ją wychowywać, wszystko odkręcić i przede wszystkim wszystko jej powiedzieć! ja już nie mam siły i pomysłu jak ją dalej przekonywać, że teraz jest to kompletnie bez sensu i ze wszystko zniszczy co nam sie udalo przez te lata zbudować, a i mała straci zaufanie do nas wszystkich i bedzie miała problem z własną tożsamością, ale córka się uparła. nie wiem co robić. to był jeden wielki błąd. było się jakoś zmierzyc ze wstydem, hańbą i normalnie wychowywać to dziecko!

Gość babcio mama
no i?

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

Gość ,,,zlzl,z,lz,z
za duzo tv ogladasz

Gość dfadfafadf
To Ty durna jesteś że takie kłamstwo wymyśliłaś. Od początku trzeba było mówić że to Twoja córka jest matką. Na prawdę nie rozumiem po co tak mącić, dorośli ludzie a martwią się co ludzie powiedzą a nie obchodzi ich dobro wnuczki.

Gość dfadfafadf
Aż dziwne że przez 14 lat się nie wydało...

Gość dla mnie bardzo ważny.
dziecko i tak bardziej bedzie was kochało i pragnęło. Ale leiej nie mówić prawdy. Po co dziecku świat przewracać do góry nogami

Gość powiemtak
one już są dla siebie w relacji córka-matka stracone. Młoda patrzy na nią jak na siostrę i nie będzie inaczej. ozna prawdę ale nadal to Wy będziecie jej rodzicami-zobaczysz. Biologiczna matka jest nierozsądna bo 14 lat to głupi wiek jak na takie wieśći, może dużo zepsuć, Pomieszkają razem ale ta prawda nie zrobi z nich przyjaciółek, skończy się na tym, że młoda będzie u Was a starsza tylko na święta będzie odwiedzać, Stanie się to tajemnicą , tematem tabu..a co z biologicznym ojcem i jego rodzicami? istnieją w jej życiu?