Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

Wasze ulubione filmy .

Polecane posty

zazdroszczę mu, bo ma przynajmniej z kim. mysle o Staszku od kilku dni.. tak sporo czasu go nie ma. nie mam pojęcia co się z nim dzieje. moze się nie udzela, bo nie chce się przywiązać?

tak TWOJA vodka jest,men :D ej wiecie co,pozwoliłam sobie sprawdzić od kiedy nie ma staszka...piąty dzień już ..a on mówił,że jak go nie będzie dlugo...:O

Ja chcę cygaro. nie będzie przynajmniej pożałowane. tak myślę ?

men wypluj to! :O no ma z kim,Ty vodka też na pewno masz :( Ja miałam iść dzisiaj ze znajomymi na piwo ale kurde jakoś wolę w domu,od paru dni w ogóle nie chce mi sie wychodzić,tylko praca -dom...

Staszek powiedział kiedyś, że jesli przez dluugi okres czasu nie będzie go na kafe to znaczy, ze popełnił samobójstwo.

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

tak,tak pisał na jakimś topiku niedziela...powiedział,że jak zniknie z kafeterii to będzie znaczyło ,ze...

nie mialam okazji, ale jest zimna i zaczyna gnic wraz z cialem wiec biorac na rozum dobra byc nie moze.

to nie jest TWA ..to głupio brzmi. Tylko zapytałam :classic_cool: ok,już nie będę ,sorry :D