Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojebaneeeeeeeeeeeeeeee

Jak widze to pokolenie to płakać mi się chce

Polecane posty

Nawet po postach na forum.Rocznik 80 i powyżej Ale zacznę od rocznika 90+ Depresje, nerwice, choroby psychiczne,teskty w stylu jestem brzydka/ki jestem aspołeczna/y, mam fobie, nie wychodzę nigdzie, siedzę w domu przed kompem tylko, narkotyki, alkochol 60% nastolatków ma jakieś problemy psychiczne Rocznik 80+ Jestem prawikiem albo dziewicą, nieudacznikiem,żadna lub żaden mnie nie chce, mam ochotę się zabić,przegrałem/am życie co 5 osoba nie uprawiała nawet sexu, co 3 koleś ma tyle sily co dziewczyna czyli jest cipą, po za tym kompletnie zrąbany łeb Aż sie bo co bedzie z pokoleniem 00+ jak zacznie dojrzewać

Gość asasasasdsdsd
ja mam akurat inne wrazenie, ze wlasnie pieprzą się z kim popadnie ;) ich celem zycia są imprezki, ruchanie, kasa i wyglad

To takich co sobie tak żyją to jest garstka to też jest patologia ale innego typu

dodam tylko, że mam 17 lat :)

to pokolenie bedzie sie zastanawialo za co sie utrzyma kiedy w wieku 5 lat wykonczy psychicznie i nerwowo polowe rodziny ktora w zamknietym zakladzie psychiatrycznym bedzie szukac ratunku przed rozpieszczonym kilkulatkiem wychowanym na morderczych grach w ktorych zabił już milard osób, zmaltretowal kolejny, zaszczał krwią ekran , rozchlastał flaki po ekranie, i w ogole nie odroznia rzeczywistosci od tego malutkiego ekraniku ktory jest ich calym zyciem. chociaz z drugiej strony jak to pokolenie cale przeprowadzi sie do tibii to moz ebedziemy mieli spokoj.. ja mam na codzien kotnakt z licznymi przedstawicielami pokolenia 00 i wyzej. szczerze mowiac nie czuje sie bezpiecznie...

Do tej Jenny Co mam powiedzieć, z fotki wynika że jesteś bardzo atrakcyjną 24 letnią dziewczyną, która już ma własną rodzinę, zapewne prace po prostu Norma tak powinno być i tak był zawsze, ale niestety takich ludzi jest coraz mniej

Gość kckvlk
jestem rocznik 80+ jestem dziewicą, mam depresje i nerwice i chooy ci to tego, to moje życie, moge jedynie "podziękować" rodzicom że mi je zyebali

Gość jestem z rocznika '90
Mam konto na fotce, lubię robić to z rużnymi facetami, noszę legginsy w panterkę i hu j ci dotego!

Gość eorgeriogoegrno
Jestem rocznik 89, poza arachnofobią, nie mam żadnych problemów.

Ale przecież przodkowie tych 80+,90+ Wywalczyli niepodległość,potem walczyli na wszystkich frontach europy lub w konspiracjii to dopiero był problem mając np 18 lat i wiesz że za chwile możesz zginąć a jednak jakoś prowadzili normalne życie a potem szykanowanii przez UB Następne pokolenia też takich problemów nie miało w koću obalili komunę też własnymi rekami noi dzieci z rocznika 80+ to już dno

Gość Ania 17
Lubię w pupę

A czym są legginsy w panterkę? tanią szmatą za 50 zł z bazaru no 80 Miej sobie konto na fotce dzisiaj modny jest facebbook no to się ruchaj dziwki były zawsze od początku świata i chuj mi do tego

Gość Obecna mlodziez jest
przegrana, nie ma milosci, romantyzmu, nie ma szans na edukacje , ani pozadna prace. Sposob pisania tu i ich wypowiedzi swiadcza o nich.

Gość rocznik 80+
wypraszam sobie, sama jesteś dno, ja jestem normalna

Gość rocznik 80+
i skąd wiesz jakie oni życie prowadzili? chuja wiesz a głośno szczekasz

Gość dla mnie bardzo ważny.
A ist nieje coś takiego jak norma psychiczna ci co się uważają za normalnych są po prostu nieświadomi

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

mówię że większość debile po 60% rocznika 90+ i 80+ jest zjebane A skąd wiem bo rodzice ich urodzili i zapewne nie mieli problemu czy to z sexem, poznaniem kogoś,atrakcyjnością lub jej brakiem

Gość Ylka
'alkochol' :O i odezwał się... inteligent! Ciekawe do którego przedziału wiekowego należysz.

rocznik 1957

Gość rocznik 80+
to znaczy ze rodzice byli nieświadomi wielu rzeczy, zachowywali sie jak zwierzęta wiązali sie i płodzili dzieci aby tylko gatunek przetrwał. Może teraz ludzie mają inne poglądy a nie tylko przyziemne sprawy

Gość stara kyrfo
dlaczego jeszcze nie spisz? obciagnęłaś już pomarszczoną lache swojemu staremu, jak nie to na co czekasz

Gość kalina xz
ludzie 50+ to depresja intelektualna

Ale jak ja byłem młody współżycie zaczynało się później owszem i bardzo trudno znaleść prawika czy dziewice(chyba ze ksiądz lub zakonnica), nawet kalecy ludzie w końcu znaleźli zonę czy męża

Gość kalina xz
zrozum człowieku, wy nie byliście na każdym kroku bombardowani reklamami, fotoszopami, dietami. Teraz ciagle się o tym mówi. W tv pokazują wyretuszowane zdjęcia wychudzonych modelek o odealnych kształtach, w reklamie pasty do zębów mają idealne szczęki, piękne grube włosy w reklamach szmponów. Programy tv ciągle propagują coś innego. Na każdej okładce magazynu musi być kobieta o figurze barbi koniecznie z dużymi cyckami, opalona w tle morze i palmy. Reklamy podpasek i tamponów i bielizny obnażają kobiety z intymności. Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność. Młode umysły są na to bardzo podatne, inaczej kształtują swoją osobowość niż ludzie dawniej bo są inne okoliczności sprzyjające temu. Popadają w kompleksy, rodzice nie rozumieją ich problemów, mają swoje przyziemne sprawy. Myślą że to nic takiego że młodzi wymyślają, tym samym pogarszają swoje relacje z nimi. Po studiach dużo ludzi nie ma pracy, siedzi na garnuszku u rodziców nie widzi dla siebie perspektyw na przyszłość. Mówię o rocznikach 80+, na własnych doświadczeniach i doświadczeniach znajomych wiem że 90+ i młodsi mają jeszcze inaczej, jest dużo niewychowanych dzieciaków bo wychowują się sami przed komputerami i wśród rówieśników, rodzice są zbyt zajęci zarabianiem pieniędzy