Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ojeja...

Mój facet mi dziś powiedział...

Polecane posty

że mam c i p k ę tak suchą, że mógłby zapałkę o nią odpalić :P Że mam c i p k ę jak zaryska :P Śmiać się czy płakać? Ok było tak, ale po prostu byłam nie w nastroju i nie umiem się zrobić "mokra" na zawołanie :P a teraz mi głupio.

Gość to kup sobie żel
albo urządź grilla. Tak czy siak będzie zadowolony

Ale ogranijcie ten jego "żart" :P Wziął swojego penisa i przejechał nim po mojej cipce, wydając z siebie dźwięk, jak zapałka pocierana o zaryskę :P a później ten tekst...

Nie muszę iść do lekarza, bo ja nie mam na co dzień problemów z nawilżeniem :P to była wyjątkowa sytuacja, nie byłam kompletnie w nastroju.

Gość soochy mieetek
nio mamy ci zazdrościć czy współczuć?:O

Sama nie wiem :P chciałam się tu wygadać/wypisać, bo na początku to mnie rozśmieszyło a teraz jest mi trochę wstyd i przykro :P

Gość twoja maleńka
W przyrodzie istnieją pewne rośliny które rozrzedają lub lub zagęszcają a także zabarwiają śluz kobiet. Odpowiedz mi na kilka pytań a powiem Ci co zrobić żeby zaskoczyć wymagającego faceta : ile masz lat?, czy regularnie miesiąckujesz?, jakie produkty zbożowe jesz?

Gość Może z głupoty
:classic_cool: Bo tylko debilka się cieszy z takiego tekstu i jara się nim na podrzędnym forum dla jakichś krów

Gość sfdfdfg
Trzeba było mu odpowiedzieć, że prawdziwy mężczyzna wie jak swoją wyczarować strumień wilgoci. Mój jak jestem sucha to nawilża mnie językiem i po takich akcjach jestem gotowa. :)

Gość twoja maleńka
Jeśli nie masz nadciścienia Jeśli nie biezrzesz tabl na rozrzedenie krwi ani nie pijesz alkoholu to nie ma przeciwskazań do tefo żebiś piła napar z ziół : Czerwonej koniczyny (rozrzeda śluz) niepokalanka (rozrzedza śluz) czarnej malwy (rozrzedza śluz) siemie lniane( zagęszcza śluz+wybiela)