Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofiata

MUSZĘ Z KIMŚ POROZMAWIAĆ...

Polecane posty

Gość Ofiata

Znajdzie się ktoś kto chętnie posłucha mojej historii i wesprze?

Gość golciaa
a może być kobieta? :)

Gość Ofiata
Tak kobieta bo ja także nią jestem i są to dość intymne sprawy, bolesne...:(

Gość Ofiata
I zapewniam, że to nie jest żadna prowokacja...

Gość morda...
płaczliwa kwoko

Gość wściekły lemur 666
ja mogę posłuchać :classic_cool:

Gość kafeteryjna świnia
pisz

Gość Ofiata
Facet mnie nie chciał wyruchać i pomogłam sobie szczotką od miotły. FIN

Gość Ofiata
Dzięki mordo:)... Zostałam zgwałcona przez swojego byłego chłopaka. Tylko dlatego, że nie chciałam już z Nim dłużej być bo bił mnie i miał za nic... Traktował mnie jakbym była jego własnością... Z czasem był coraz bardziej agresywny... Fakt długo zwlekałam ale bałam się odejść aż w końcu się udało ale co z tego skoro spotkało mnie coś jeszcze gorszego... Chciał mnie zatrzymać przy sobie na siłę i zrobić dziecko... Minęło od tego czasu ponad dwa tygodnie a ja przestaje sobie z tym radzić... Dzieje się coś złego w mojej głowie. Tak na prawdę nie wiedziałam czy tamtego dnia przeżyję. Oczywiście cała sprawę zgłosiłam... i sprawa się toczy....

Gość Ofiata
No tak, ja wiem, że takie rzeczy dzieją się rzadko i nikt w to nie wierzy... a tylko dlatego, że te wszystkie kobiety boją się iść na policję bo czują się bezsilne wobec swojego oprawcy... też tak miałam...

Gość 2 na 10
znaj moją dobroć, psino!

Gość Ofiata
To przykre, że nie którzy takie rzeczy wypisują...

Gość 3 na 10
oj, mięknę...

Gość
skoro to takie wstydliwe i intymne to niby dlaczego dzielisz sie tym na FORUM PUBLICZNYM?

Gość golciaa
wspolczuje :( ale zaszlas w ta ciaze? tak to jest jak ktos kocha za bardzo. moze powinnas mu powiedzieć że nie odchodzić załatwic jakas ochrone i wtedy. no a co teraz?

Gość Ofiata
Nie potrzebuję tyle osób tu, tym bardziej tych które mną teraz gardzą bo uważają, że to prowo. Wystarczy mi tylko jedna osoba(najlepiej kobieta) która mnie wysłucha i ze mną porozmawia, tylko tyle. Bo potrzebuję z kimś pogadać...

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
To przykre,ale takie sytuacje się zdarzają:(

Gość Ofiata
Bazienka znam Cię kiedyś stworzyłam swój temat jak facet mnie biję i się wypowiadałaś... nie będę mówiła po jakim nickiem... Czemu? bo tu nikt mnie nie zna a chcę z kimś o tym porozmawiać.

Gość golciaa
bazienka kretynko nie wiesz że to forum daje anonimowosc? numery gg i mejle to juz blizsza znajomosc , ja Ją rozumiem a ty wypieprzaj prowadzić psychoterapię bułkom w piekarni

Gość Ofiata
Golcia... wzięłam tabletki wczesnoporonne do 72h... żałuję i to mnie męczy.... jestem młoda ale mimo wszystko mogłabym mieć dziecko ale nie z takim człowiekiem.

Gość dfhsdgnb
dzwon ; 696 825 793 PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

Gość Ofiata
Nieobliczalna- gdzie on się znajduję bo nie miałam dotychczas okazji tam zaglądać.

Gość golciaa
a zeby ciebie bazienko ktoś kiedys tak dobił . no wiec , tabletke wziełaś ok. ale jakby co , jakbys jednak była w ciązy to on nie powinien wiedziec, co jest teraz pytam czy jestes odcieta od niego? zostal aresztowany? nie wiem wyjechałas gdzies daleko? jestes bezpieczna?

daj szukaj i wpisz "kącik kobiet zgwałconych" odrazu wejdz na strone 188 znajdą się ci co pomogą W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca !!! http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292836590_by_tylninho_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292325134_by_tds1974_500.jpg

Gość Ofiata
Golcia- teraz już jestem bezpieczna... po złożeniu moich zeznań na komisariacie od razu go szukali. Ukrywał się około 4dni aż w końcu zgłosił się sam bo tak doradził mu adwokat. Po jego przesłuchaniu wypuścili go za kaucją ok. 5000 zł z tego co wiem. Dostał zakaz zbliżania się do mnie na sto metrów i kontaktowania. Długo nie wytrzymał. Po jakimś tygodniu zbliżył się. Szłam z koleżanką i chciał mnie zatrzymać, groził mi.