Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natiiii

aborcja

Polecane posty

Gość natiiii
ja jestem dopiero w 4 tygodniu

Gość natiiii
problemem tez jest narodowosc ojca dziecka, jest cyganem

Gość kropka-kreska
wejdz na tamto forum dla mnie nie była to łatwa decyzja,ale teraz bardzo sie ciesze. Natiii-ja lece,trzymaj sie.Jesli zdecydujesz sie napisac na gazecie to dziewczyny Ci pomogą.Powodzenia

Gość olivia dunham
ty nie przejmuj sie tym co pisze zgnila martva. Ma dziecko problem psychiczny i wydaje sie jej, ze kafeteria to jej swiat.

Gość natiiii
te podszywanie sie pod moje wypowiedzi wcale nie jest zabawne, zachowujecie sie jak dzieci

Gość szkoda mi dzieci
natiii- jesteś z tym facetem 3 miesiące? z poprzednim byłaś 3 lata i nie wyszło, a teraz mówisz że przez te 3 miesiące nie było kolorowo...na bank się z nimk rozstaniesz i zostaniesz sama z 3 dzieci ...a potem znajdziesz 4go i dorobi ci dwójkę itd, itd...niestety znam takie przypadki, kobieta 34 lata ma 8 dzieci z 4 facetami, tyle że mieszka w anglii i panstwo ją utrzymuje na twoim miejscu bym usunęła i uważała na przyszłosc, a wyrzuty sumienia będą nauczką na całe zycie

Gość natiiii
ten tekst z cyganem pewnie też martva napisała pod moim pseudo

Gość natiiii
spadaj podszywie, moj obecny partner jest cyganem

Gość natiiii
no widzisz i w tym cały problem, niektóre kobiety naprawde potrafią przemówić (nie zalicza sie tu martva) z jednej strony te maleństwo nie jest niczemu winne a z drugiej boje sie że moze byc właśnie tak jak mówisz i zostane sama. w tym cały problem, to bedzie moja najtrudniejsza decyzja w całym moim życiu, za półtora tygodnia bedę mieć te tabletki, jeszcze nie podjełam decyzji w 100% w każdej chwili mogę po prostu nie skorzystać z tych leków to zależy też od tego jak przez najbliższe dni bedzie wyglądał mój związek

Gość natiiii
ogarnij sie dziewczyno

Gość a potem jęczą że mają
koorwa, to nie jest żadne maleństwo tylko zarodek ! Przestańcie gadać o zaczątkach człowieka jako o dziecku ! Oczywiście, że weź wczesnoporonną pigułkę, jesteś nieodpowiedzialna i niedojrzała - jak myślisz, jaki los czeka to trzecie kiedy się urodzi ? I czy ty będziesz jeszcze z jego ojcem, czy będzie miało szansę go poznać ? Nie łam życia sobie i już urodzonym dzieciom.