Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to w końcu jest

Czy zazdrościłaś kiedykolwiek piersi innej kobiecie?

Polecane posty

Gość jak to w końcu jest
nie wstydź się widać że masz mało lat

Gość tak i to czesto jak chyba
kazda deseczka... nie ma dnia zebym nie byla zla, ze mam male cycki. Co ja jestem winna, ze mnie tak pokarano?

Gość tak i to czesto jak chyba
wiadomo, cycki to nie wszystko, ale bez nich reszta jest niefajna... co z tego, ze cos osiagnelam, skonczylam dobre studia, mam dobra prace - fajnie, ale z cyckami tez bym to zrobila a zycie byloby lepsze co z tego, ze mam faceta, ktory mnie kocha, skoro wiadomo, ze wolalby podotykac jedrne duze cyce a nie moje pryszcze (nigdy sie nie przyzna, ale wiem to) co z tego, ze jestem ladna i bardzo dbam o siebie - nawet kafe pokazuje, ze wystarczy byc brzydulą okularnica ale miec cycki i juz sie jest bostwem - a ja - niezauwazalna

Też zazdrosciłam.. hmm.. Penwie gdybym miała rozmiar C to nie przeszłoby mi to przez głowe.. Ale długi czas moj rozmiar to było 80B :/ I niestety nie był to rozmiar jaki chciałabym mieć. Teraz mam już C ale trochę czasu minęło zanim osiągnęłam ten rozmiar. Próbowałam przeróżnych sposobów. W końcu systematyczne masaże, ujędrnianie i Breastfast pomogły. Po około 6 tygodniowym łykaniu tabletek i masażach biust stał się jędrniejszy. Piersi pełniejsze i najważniejsze większe :) Co mnie bardzo ucieszyło. Bo w końcu nie musiałam kupować rozmiaru B tylko C. Oczywiście odpowiednia dieta też była ważna. Ale tabletki miały pozytywne opinie i były bezpieczne więc się nie bałam. Wybrałam ten sposób walki z największym moim kompleksem. A nie operację.. Bałam się bólu a cena też jest bardzo duża.

Chyba tak.. choć starałam się długi czas nie zwracać na to uwagi. Dopiero jak zostałam samotną mamą zaczęłam przywiązywać uwagę do wyglądu i wtedy stwierdziłam że chyba czas na zmiany. Zaczęłam chodzić na siłownię i dbać bardziej o siebie. I tam dopiero nabawiłam się kompleksów. Tyle kobiet tam jest dobrze zbudowanych, idealna sylwetka i nie ukrywajmy fajne piersi.. :/ A ja niestety nie bardzo miałam się czym pochwalić. Poczytałam trochę na forum i szukałam opinii tabletek, które powinny pomóc w ujędrnieniu i powiększeniu piersi. Brałam Breastfast przez jakieś 2 miesiące i zauważyłam dużą różnicę. Teraz przynajmniej jak idę na siłownię to ubieram też bluzki z dużym dekoltem a nie je chowam :)

Pisałam już chyba w innym temacie ale się powtórzę. Nie wierzę że każda z kobie siebie akceptuje. Uważam że samoakceptacja to banał.. Generalnie nie akceptuję się sama do końca bo mam jeszcze kilka rzeczy, które chciałabym zmienić. Co do piersi to przez jakiś czas brałam Breastfast i widać dużą różnicę. Lubię teraz swoje cycki :P A co do pytania to teraz zazdroszczę niektórym kobietom czegoś innego :p Normalne jak to kobieta :P

Co za pytanie :P Heh :D Pewnie że tak i to nie tylko piersi. Często też faceta :P Choć z tym jest większy problem. Bo piersi można powiększyć, popracować nad ich ułożeniem itp. tak jak np. dziewczyny brać Breastfast albo robić masaże. A z facetem to różnie, bo z reguły trudno sprawić, by odszedł od kobiety, którą kocha.. Chyba że ma się coś więcej do zaoferowania :P

Gość owiuleńka
a ja mam kompleksy na tym tle, dziewczyny prawie wszystkie, oprócz mnie mają duże i ładne piersi, a ja mam małe i wyciągnięte przez karmienie.

Co masz na myśli przez pojęcie "zazdrościć"? Nigdy nie pomyślałam o innej np "a to suka bo ma lepszego tzytza niż ja", ale nie raz pomyślała " ale ma fajne tzytzuszki, też takie bym chciała 😭 " :classic_cool: A najbardziej to zazdrościłam sama sobie jak byłam w ciąży i zaraz po jak miałam mega wyjebane w kosmos tzytzki :classic_cool: 😭

Zdarza się że narzekam i z politowaniem patrzę na swoje piersi w rozmiarze B.. nikłym B... :/ Więc rzecz jasna ze zazdroszczę innym kobietom że mają fajniejsze cycki. MałaBlondynka myślę że nie w takim stopniu jak piszesz. Ale przechodzi mi przez myśl pytanie.. dlaczego ja mam takie małe a niektóre mają takie duże i ładne. :P A swoją droga dziewczyny na forum piszecie o tabletkach Breastfast na powiększenie i ujędrnienie piersi.. Może napiszecie coś więcej ? Skład, działanie? Cokolwiek? :) Będę wdzięczna. Pozdrawiam :)

Gość jak to w końcu jest
no proszę czyli już cztery panie zdecydowały się na branie breastfast, żeby sobie powiększyć.

Nigdy. Zawsze przed miesiączką czuję, jakbym miała w staniku dwa bolące melony, grawitacyjnie ściągające mnie w dół, a nie są wcale duże. Gdyby były większe toby mnie chyba szlag trafił. Zresztą, uważam cycki za mega niewygodny wymysł matki natury i chętnie bym się ich pozbyła.

Jasne. Zawsze chciałam mieć większe, innego kształtu, inaczej ułożone. Ale co mogę zrobić, poza wzdychaniem "ależ ona ma biust" kiedy widzę dziewczynę z pięknymi piersiami.

nie, bo co jak co ale cycki to ja mam zajebiste, zazdroszcze za to innych rzeczy.. np dlugich gestych i zdrowych wlosow, talii i odstajacej pupy

Gość jak to w końcu jest
Alef- nietypowa odpowiedź pozbyć się piersi, i pomyśleć że niektóre kobiety są z nich dumne.

i pomyśleć że niektóre kobiety są z nich dumne. Dla mnie to kawałek ciała jak ręka, czy noga. Wkurzający dodam, bo przed okresem nie mogę przez nie spać na brzuchu, a w innej pozycji nie zasnę.

Gość jeniiiifer
piersi to jedyna rzecz w moim ciele, ktora jest zajebista, wiele bym zmienila ale akurat na tym punkcie nie mam kompleksow:) ale w sumie wole moje niedoskonalosci i ladne piersi, niz idealny wyglad i byc plaska.

Gość jak to w końcu jest
Alef-a nie gniotą one ci się śpiąc tak na nich?:)

Może i gniotą...nie zwwracam na nie specjalnej uwagi, więc nie wiem.

Jak to w końcu jest.. Osobiście nie brałam na razie Breastfasta czy elevation i innych suplementów. Ale czytając opinie na forum o takich suplach zaczynam nad tym myśleć. Może niekoniecznie mam ciśnienie na powiększenie ale ujędrnione i pełne piersi na pewno lepiej się prezentują :)

Gość Karmenn92
bardzo zazdroszcze kobietom które maja cycki wieksze ode mniie (czyyli jakies 98%). mam takie małe jakbym byla opozniona w rozwoju

A ja się jednak zdecydowałam i zamówiłam Breastfasta, biorę już tydzień, napiszę Wam moje opinie za jakiś czas, jak się moje piersi zmieniają, bo teraz jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek powiedzieć. W każdym razie cieszę się, że w końcu podjęłam jakieś kroki w kierunku poprawy mojego wyglądu - już mam satysfakcję ;). Bo najgorzej to marudzić, że coś jest nie tak, a nic z tym nie robić ;)

I jak efekty po Breastfast? Widzisz jakieś zmiany? Jak się piersi prezentują? Dawaj opinie ;)

Mija miesiąc brania Breastfasta i efekty zadowalające bardzo ;) Piersi faktycznie jędrniejsze, uniosły się, widzę różnice - wydają się większe. Zainwestowałam też w kilka staników, dobrałam sobie takie, żeby jeszcze uwypuklić efekt, ogólnie moja opinia mocno na plus :)

Mija miesiąc brania Breastfasta i efekty zadowalające bardzo ;) Piersi faktycznie jędrniejsze, uniosły się, widzę różnice - wydają się większe. Zainwestowałam też w kilka staników, dobrałam sobie takie, żeby jeszcze uwypuklić efekt, ogólnie moja opinia mocno na plus :)

Gość v a fd gb
Nie, nigdy, bo sama mam male ;-)

sedirka - widzę, że podwójnie jesteś zadowolona z efektów Breastfasta :P. Poćwicz obsługę komputera w wolnej chwili :P I jak długo zamierzasz brać tabletki?