Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Real men 210cm

Chwilę jestem na tym forum, ale na żadnym

Polecane posty

Gość fanklub Martvj
Martva - Jako że wielcy ludzie charakteryzują się skromnością i pokorą wróżę ci oszałamiającą karierę.

Gość fanklub Martvj
To był Przegląd twórczości osób ................................ dodajcie sobie sami:)

Gość ghjjklll;iy
Do Autora: Tutaj siedzą m.in. nauczyciele, lekarze i ci co studiują 2 kierunki albo mają je już skończone.

Gość pita nie kobita
tutaj to siedzą nie zadni lekarze itp tylko zyciowe ćmoki które w realu nie istnieją i jedyna formą zaznaczenia swej obecności na tym swiecie jest miedzy innymi to forum

Gość ghjjklll;iy
A właśnie, że siedzą tutaj też lekarze. Pamiętam jak kiedyś pojawił się temat założony właśnie przez doktora, który opisywał, że podoba mu się jego pacjentka ale nie wie jak ja uwieźć. Jedna z odpowiedzi jemu udzielonych pochodziła od faceta, który m.in. twierdził, że też jest lekarzem. Czyli lekarze tutaj bywają.

Gość ghjjklll;iy
AUTORZE, CHYBA CI UDOWODNIŁAM ŻE TUTAJ SIEDZĄ LEKARZE. NAUCZYCIELE TEŻ TU BYWAJĄ I OSOBY CO SKOŃCZYŁY 2 KIERUNKI STUDIÓW. JA TEŻ JESTEM PO STUDIACH. I WIESZ CO? RZECZYWIŚCIE DO NAS NIE PASUJESZ BO JESTEŚ DO NAS ZA GŁUPI!!!

Gość pita nie kobita
hahahhahahahahaha :-D:-D:-D TO JUŻ SIĘGNEŁO NIŻEJ DNA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość ghjjklll;iy
A ty skoro piszesz że tu siedzą same ćmoki to wynika z tego że i ty taka jesteś. Nie wiem jak można dawać do zrozumienia że takim się jest. I ten twój pseudonim...nie jest za mądry.

Gość ghjjklll;iy
Masz tutaj jeszcze dowody, że siedzą tu lekarze: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4471084 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3562911 I nauczyciele: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3332312 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4841427 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4580749 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4443182 I jeszcze osoba jedna z wielu tutaj siedzących co studiuje 2 kierunki: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4372639 To tylko z niektórych przykładów. Widziałam tutaj jeszcze pełno innych osób które się wypowiadały że pełnią funkcję którąś z wyżej podanych. JAK WIDAĆ ŚMIETANKA TOWARZYSKA TUTAJ SIEDZI.

Gość jhkuiolk
smietanka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D NAWET NIECH TU SIEDZĄ PROFESOROWIE TO I TAK FORUM TO JEST ODZWIERCIEDLENIEM SPOŁECZEŃSTWA MADE IN POLAND:-D:-D:-D TO NIE MA ZNACZENIA CZY SIEDZĄ TU MARNE KONOWAŁY CZY PROSTA KLASA ROBOTNICZA TO FORUM TO JEST TAKA SAMA ZENADA JAK TY KTÓREJ SIĘ WYDAJE ŻE SIEDZI NA POWAŻNYM PORTALU I DYSKUTUJE O WSZYSTKIM I NICZYM DO ROBOTY SIĘ BIERZ!!!!!!!! SMIETANKO TOWARZYSKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość ghjjklll;iy
Tak tak, pewnie teraz zmieniłaś pseudonim bo ci wstyd z powodu tego że podałaś ten niezamądry. A nawet jeśli to nie ty to wiedz że pisząc tak źle na osoby siedzące na tym forum ubliżasz też samej czy samemu sobie. I mnie nie pouczaj że mam iść do roboty. Nie jesteś od tego. I lepiej ty idź do roboty bo to co piszesz nie jest za mądre. Ubliżasz samej/samemu sobie. Szkoda tylko twoich słów.

Gość jkhjuuyuhg
pseudonim moja droga jakiś debil mi zablokował i tyle ubliżasz to ty sobie przedewszystkim wypisując takie głupoty jak wyżej ale pisz pisz moze cie to dowartościuje i bedziesz mogła pochwalić sie koleżanką że zostałas zauwazona na cudownym portalu przez niezwykle inteligetnych i interesujących ludzi i być może dostaniesz angaż do kretynizmu typu xfactor you can dance albo rozmowy w toku życze ci powodzenia i obyś jak najdłużej tu przesiedziała bo jak ci się znudzi albo zlikwidują to cacuszko to twoje zycie zostanie pozbawione sensu i celu ,a to moze się zle skończy i obyś jak najwyżej zaszła w hierarchi tutejszej śmietanki lekarsko-prawniczej itd itp :-D:-D:-D

Gość ghjjklll;iy
Ty sobie bardziej ubliżasz bo dajesz do zrozumienia że jesteś niemądra. I z tego co tutaj wypisałaś jasno wynika że tutaj nierzadko bywasz więc nie krytykuj mnie że ja tutaj siedzę. Sama jesteś nie lepsza. I moje życie ma sens i cel. Zawsze miało a żyję znacznie dłużej niż istnieje to forum.

Gość jkhjuuyuhg
no to pogratulować udanej egzystencji :-D siedze tu i owszem bo jakoś trzeba zabijać nadmiar czasu wolnego,ale twoja naiwność co do śmietanki towarzyskiej odwiedzającej zacne fora jest wręcz rozbrajająca dlatego pozwoliłem sobie na tą czarującą konwersację z tobą piękna i optymistycznie nastawiona do świata i ludzi ghjjlllk :-)

Gość ghjjklll;iy
Ha ha, też mi sposób spędzania wolnego czasu. Twierdzisz, że tutaj są sami niemądrzy i w ten sposób spędzasz czas? Nie masz lepszych sposobów? To już świadczy o tobie. I z twoich wypowiedzi wynika jasno że masz za nic tych wykształconych ludzi którzy tutaj siedzą a przecież wypowiedzi tych których tutaj przytoczyłam są o wiele mądrzejsze niż twoje. Żaden z nich nie dawał do zrozumienia że jest niemądry.

Gość jkhjuuyuhg
nie siedzę tu cały dzień mój misiu kochany ale jak mam chwilkę to jestem wcale nie twierdze ,że jestem madrzejszy od innych uczestników ale ty masz chyba jakieś dziwne przewartościowanie dzisiejszych ludzi tzw wykształconych,moja droga pękna nieznajomo przecież dzisiaj wtstarczy płacić i mozna mieć studia jakie się chce,wiekszość personelu w duzych firmach nawet tego fizycznego może sie pochwalić dyplomem licencjata ,magistra i niedługo pewnie doktora itd. polska moja sympatyczna koleżanko ma dwa razy mniej ludności niż np francja ale dwa razy studentów, w tym kraju zawsze chodziło o ilość ne o jakość i dla tego jest jak jest ale mam nadzieję że ty jesteś wyjątkiem potwierdzajacym regułe ,a twoje wykształcenie idzie w parze z ilorazem IQ i urodą oczywiście bo niewątpie ,że skoro siedzisz na tak fantastycznym portalu musisz być ponadprzeciętnej urody:-)

Gość ghjjklll;iy
Osoba, która ma takie zdanie o tym forum nie powinna tu wcale siedzieć. Z twoich wypowiedzi można wywnioskować, że siedzisz tutaj niekrótko skoro takie zdanie wypowiadasz na temat tego forum. Ja wcale nie uważam za koniecznie lepsze te osoby co zdobyły dyplom za pieniądze ale własnym wysiłkiem uczęszczając na studia dzienne (ty zapewne ich nie masz, sądzę po poziomie jaki reprezentujesz a lepiej by było gdybyś na nie poszedł zamiast siedzieć na tym forum choć nie wiem czy byś dał radę je skończyć) które nie każdy może skończyć. A co myślisz że jestem brzydka bo siedzę na tym forum? No cóż, każdy sądzi według siebie, "księciu z bajki" :)

Gość pan prezerwatywa
no może zdziwiłabyś się koleżanko moja słodka niestety nie chce mi sie pobierać nauk wszelakich ale może uda mi się poderwać ciebie,kobite wykształconą i z perspektywami ,a wtedy zamienie kafe na przyjemne zycie rodzinne pełne miłości uczciwości i wzajemnego poszanowania dwojga kochajacych się ludzi :-)

Gość ghjjklll;iy
Pewnie to ty choć podałeś się pod innym pseudonimem ale...pomarzyć zawsze można choć kiedy zejdziesz na ziemię to niprzypomnij sobie, że "Za wysokie progi na twoje nogi:)".

Gość van helsing
ojej to pani taka niedostępna? no tak wykształcona ,piękna stała bywalczyni forów dla ponadprzeciętnych.... no cóż chyba będe musiał obejśc sie smakiem zejść na ziemie i dalej wieść życie nieudacznika i przgrańca.... eh

Gość ghjjklll;iy
Tak, siedzą tutaj ponadprzeciętni (fakt muszę przyznać ci rację, że nie wszyscy, przekonały mnie o tym m.in. twoje wypowiedzi ) m.in. ci których wypowiedzi przytoczyłam. Oprócz wykształcenia to co napisali było mądre ale ty chyba nie dyskutujesz z takimi (tylko ja jestem wyjątkiem) bo cóż... nie masz o czym gdyż oni reprezentują wyższy poziom któremu nie mozesz dorównać. Z resztą z tego co napisałeś jasno wynika że z takimi tutaj nie wymieniasz zdań skoro twierdzisz że samo dno tutaj siedzi.

Gość ghjjklll;iy
Idę już zająć się pracą naukową a ty sobie dalej siedź na tym forum:)

Gość van helsing
ja nie twierdzę ja stwierdzam fakt i boleje nad tym ,że niestety ty jako moja przyszła dziewczyna (może nawet żona) nie widzisz tego albo udajesz i w chuja mnie robisz,chociaż w dzisiejszych czasach wszystko mozliwe

Gość ghjjklll;iy
Wszystko możliwe ale nie u mnie. Przyznaję, że żartowałam z tą "śmietanką towarzyską". Chciałąm sobie zrobić ubaw. Nie sądzę jednak by wszyscy co tutaj siedzą pisali niemądrze a jeśli tego nie widzisz tzn., że jesteś ślepy.

Gość van helsing
no pewnie ,że nie wszyscy ,sam nawet skorzystałem z paru wypowiedzi ale ogólnie w większości to jest tu nudno i mało ciekawie najczęściej i pewnie już dzisiaj bym tu nie siedział gdyby nie to ,że spotkałem tak inteligetną kobietę ,która będzie od dzisiaj śniła mi się po nocach i wrzuci tu swoje zdjęcie abym mógł nacieszyć moje niegodne twego widoku zapijaczone ślepia

Gość ghjjkllliy
Oprócz tego dodam jeszcze, że autor taki temat założył, w którym nam ubliża, ponieważ ZAZDROŚCI NAM MĄDROŚCI. Autorze, powtórzę się: JESTEŚ DO NAS ZA GŁUPI! DO PIĘT NAM NIE DORASTASZ!