Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 3r325

Moja dziewczyna nie jest dziewicą! Zerwać?

Polecane posty

Gość Adam 3r325

Mam 24 lata, ona 22. Jest bardzo ładna. Od razu wpadła mi w oko jak przyszła na studia. Z tym, że była wtedy zajęta. Mieliśmy wspólnych znajomych, od których o tym słyszałem. Po pewnym czasie dowiedziałem się, że rozstała się z tym chłopakiem i postanowiłem spróbować szansy. Udało się, zostaliśmy szybko parą. Trwa to już rok. Długo nie rozmawialiśmy o przeszłości, ale w końcu powiedziała, że kochała się z tamtym chłopakiem. Nie powiem żeby mi się to spodobało, ale jakoś to przyjąłem. Jednak z czasem znoszę to coraz gorzej. Gdy pomyślę i wyobrażę sobie, jak ona się z nim kocha to aż się we mnie gotuje. Jestem prawiczkiem, czekałem na tą jedyną i boli mnie, że moja dziewczyna nie czekała na mnie. Myślę, żeby zerwać, nie dam rady z tymi myślami. Co o tymmyślicie?

Gość saamus;)
zerwij :classic_cool:

Musisz o tym zdecydować sam, bo najlepiej znasz tę dziewczynę i siebie. Tutaj nikt Ci dobrze nie poradzi. To jest Twoje życie. Trzeba dobrze przemyśleć, żeby potem nie żałować. Ta dziewczyna była wobec Ciebie szczera, może żałuje ,że to zrobiła.

Gość jcvghbjn
buhaha zosia samosia1 w akcji :D

Gość siostraMierzwa
szkoda, że to trwa już rok:O

Gość murawa
w tym wieku szanse na dziewicę są coraz mniejsze, więc jak zerwiesz z tą....to niekoniecznie i tak trafisz na dziewicę, stracisz tylko szansę...takie jest życie jak była z tamtym chłopakiem to go kocHAŁA ,więc z nim spała, skąd miała wiedzieć ,ze ze sobą zerwą

Gość jcvghbjn
pod arsenalem :D

Gość jcvghbjn
wiedzialem zes durna i niekumata :classic_cool:

Gość belerofront.
ty chyba już się zerwałeś ale z księżyca, jakie to ma znaczenie czy jest dziewicą czy nie? ważne jakim jest człowiekiem matołku, co z tego, że znajdziesz dziewicę, która nie będzie nadawała się do życia i co wtedy? dla ciebie wyznacznikiem kobiecości, miłości i człowieczeństwa jest dziewictwo?

dziwne, że zakładałeś jej dziewictwo, skoro była już w związku :)

Gość xx123xx
Tak. Zerwij.

Gość jcvghbjn
zoska za prawde nie nalezy sie obrazac :classic_cool:

Gość jcvghbjn
zoska nie ma cipki, ma rozklapioche :D

Gość meeg36
sorry ale jesteś idiotą

Nie znasz mnie ,a oceniasz. Poza tym Twoje wypowiedzi są na bardzo niskim poziomie. Ukrywasz się pod pomarańczowym nickiem, dlatego taki jesteś " odważny."

Gość jcvghbjn
zoska a jaka to roznica pomaranczowy czy czarny nik?:D ty ukrywasz sie pod czarnym ale zawsze mozemy cie poznac dawaj dane osobowe i swoja facjate bedziemy zapoznawac sie :classic_cool:

Zerżnij i rzuć. zerżnąć to on może:P sprawdzian od kolegi :P przecież to prawicza ciota:P

Jaka różnica? Spora , bo ja zawsze piszę pod jednym nickiem, a Ty pewnie zmieniasz co i rusz. Nie będę wstawiać swojej fotki ani podawać danych osobowych.Poza tym nie mam ochoty zapoznawać się z Tobą. Kultura mam na drugie może i jestem zabawna. Nie lubię tylko,jak inni oceniają nie znając człowieka.