Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam roznice ahaa

KOBIETY CZY CHODZICIE ZE SWYMI PARTNERAMI ,MĘŻAMI ZA RĄCZKĘ???

Polecane posty

Gość znam roznice ahaa

zwlaszcza tych pytam co maja długi staz zwiazku bo jak sie jest malolatem zakochanym to wiadomo ze sie tak chodzi za rączke wszędzie ze sobą.. ale moja kolezanka jest z mężem juz 20 lat i zawsze chodzą razem za rączkę.. zazdroszcze bo ja z moim facetem jakos nigdy tak nie potrafilismy za rączke sie prowadzac.. oni do kosciola ,do sklepu ,na spacer ..wszedzie za rączki sie prowadzaja.. czy tez tak macie?

Gość ja chodzę za rączkę ;)
Jesteśmy razem 8 lat z tego 5 małżeństwem.

my sie tez ''prowadzamy'' za raczke :-) i nigdy nei myslalam ze mogloby byc inaczej :-) ma nadzieje, ze kiedy bedziemy sie z jednej strony podpierac laseczkami, a z drugiej dalej trzymac za rece :-D

my z mężem od pierwszego spotkania gdzie po przywitaniu wzioł mnie za ręke - tak chodzimy :) ps. znam jedna pare - mają po 70lat i nadal chodzą za rączke... co wg mnie wyglada bardzo slodko i czule

Gość martaaaaaaakk
6 lat - chodzimy :)

8 lat - chodzimy za rączkę pod parasolką pod rączkę albo jak padam z nóg, to sie "wieszam" pod rączkę

Gość kjjgyf
znamy się 15 lat - 13 po ślubie- i prowadzamy się za rączkę...

Gość Mysle, ze to nie zalezy od
stazu Ja ze swoim jestem rok i nie cierpie chodzic za raczke :P Moj facet sie przez to wkurza ale nic na to nie poradze :P

Gość my jesteśmy już 8 lat ze sobą
z czego 3 lata po ślubie i też chodzimy za rączkę. Tzn. teraz zawsze jedno pcha wózek ;) przeważnie mąż a ja go trzymam pod rękę. A jak go nie złapie to się upomina żeby się przytulić ;_)

My jesteśmy razm półtora roku, czasami chodzima za rękę, czasami osobno, czasami pod ręke:) Zalezy jak leży:)

Gość gowniana strona
my jesteśmy już 8 lat ze sobą z czego 3 lata po ślubie i też chodzimy za rączkę. Tzn. teraz zawsze jedno pcha wózek przeważnie mąż a ja go trzymam pod rękę. A jak go nie złapie to się upomina żeby się przytulić ;_) slodko;)

Jasne, chociaż jestem dość młoda więc nie wiem czy w tym temacie się to "liczy". W każdym razie moi rodzice po grubo ponad 20 latach małżeństwa chodzą nie tylko za rękę, ale i przytuleni jak para zakochanych nastolatków :)

Gość taka draka nijaka
Prowadzalismy sie za raczke a i tak sie rozwodem skonczylo. Z jego winy. A tak go kochalam...