Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slim89

romans ze starszym ?

Polecane posty

Gość a po co
Natalinnka - dobra koleżanka???????? miałaś ją za kompletną idi*tkę?????? buhahaha - z którego kija się urwałaś??????

Gość Natalinnka
Bo to jest kompletna idiotka, która męża nie potrafi upilnowac, broniłam go, pozatym to dł. Historia. Nikt normalny tego nie zrozumie.

Gość basia starsza
ja spotykałam się z dużo młodszym,facet ma dwójkę dzieci ,nie warto bo prędzej czy później jakieś uczucie się rodzi i to oszukiwanie to tak średnio ma się do uczuć zrezygnuj póki jeszcze nie zaszliście za daleko co innego pojedynczy numerek to czemu nie:P :D

Gość a po co
taaaaaa, żona zła uhu ha uhu ha żona taka zła... my sie żony nie boimy jak trzeba to ją zdradzimy bla bla bla bla bla stara śpiewka - lecz świat jest pełen naiwnych dziewczątek bu ha ha ha

Gość Slim89
a dlaczego uwazasz ze to tylko bajka ze zla zona? Owszem zona go pilnuje... i w to mu wierze

Gość Natalinnka
Wogole to co to za życie wiedząc, że facet ma swoją rodzinę, że z jej łóżka wskakuje do Twojego. Nawet jeżeli chcesz się pobawić, to poszukaj wolnego, na pewno będzie mniej bolesne.

Gość diary8
nie marnuj młodości, ja nie umiem wyjść z tego a mija już pon ad pół roku, a próbowałam i to nie raz nie dwa. już po 1 spotkaniu chciałam zakończyć,nie potrafie..

Gość a po co
patrz moje wpisy wyżej - to stara jak świat bajka, a on jest tchórzem - skoro mu tak źle to niech się rozwiedzie.... he he i tu znowu pojawi się kolejna bajka..... :D nie brzydzisz się?????

Gość diary8
ten mój jest " porządny" normalny facet ,któremu brakuje miłości ,nigdy o żonie nie mówi,nie żali się,nie narzeka ,raz udało mi się wyciągnąć, że tak naprawdę to nie jest kolorowo i pięknie,tylko z obrazka rodzina ok;],od innych wiem, że żona go wykorzystuje a sama nic wzamian.. i tyle. wiem , że to bezsesnu ,te relacje do niczego dobrego nas nie zaprowaadzą, choc z drugiej strony moje życie dzięki niemu jest ciekawsze, jest ktoś kto o mnie mysli, komu zależy na mnie, nie chce tego stracić :(

Gość a po co
skoro tak niebajokowo i niekolorowo to dlaczego się nie rozwiedzie i nie przyjdzie do swojej ksieżniczki????????????? dlaczego? dlaczego? dlaczego? heh, młoda jesteś, życie przed tobą a ładujesz się w jakieś chore schematy

Gość Slim89
to jezeli byloby mu dobrze to szukal by kogos innego ?

Gość diary8
są tacy co jest im dobrze a szukają wrażeń lub jeszcze czegoś innego, miała też pare dni temu taką sytuacje,facet wprost to powiedział, nikt nie mógłby o tym wiedzieć ,nawet moja najlepsza przyjaciółka .. odmówiłam,nie o sex mi chodzi a jemu tak. Chcę móc z kimś pogadać tak od serca przytulić,byc obok to wystarczy

Gość a po co
no to po co tkwi w tej kupie????????????? po co? po co? po co?

Gość monikalubik
starszy facet to jest to - jezeli sie trafi na wlasciwego , młodszym wiele jeszcze do douczenia sie

Gość a po co
slim zobacz jaki on jest cwany teraz, i ciebie kiedyś wyroluje, nie jesteś pierwsza i nie ostatnia, takie typy potrafią mieć po dwie lub trzy pocieszycielki na raz

Gość Slim89
to powinnam mu powiedziec nie ? gdyby to bylo takie prsote ;(

Gość olka555
diary a jak ma imię ten facet , bo to co opisujesz brzmi mi jakoś znajomo , ile ma dzieci ?

Gość a po co
jest proste - a ty sama tworzysz sobie przeszkody