Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj maz przed chwila

maz i jego telefon

Polecane posty

Gość moj maz przed chwila

dostal smsa od tesciowej. na zarty probowalam wyrwac mu telefon, on wtedy zaczal na mnie krzyczec ze jego telefon to jego sprawa. tobylo na miejscu?

Gość troche to dziwne zachowanie
widac cos bylo tam nie na miejscu w tym smsie....ja tez mam problem z moim facetem zauwazylam ze przez ostatnie dwa dni non stop chodzi z telefonem...chowa go do kieszeni jak idzie do lazienki...narazie nei zwrocilam jego uwagi,zobacze jak dlugo bedzie tak robil...wczesniej awsze kladl na biurku albo po prostu zostawial gdzies...nigdy nie bylo tak ze chowal telefon do kieszeni bo on idzie do lazienki...do lazienki tez jakos czesto wczoraj chodzil...takze ciekawe..

Gość ja pani wasza
no uwazajcie jak facet chowa telefon przed toba nosi go ciagle w kieszeni to cos znaczy moj tez tak robil ze zaczal chodzic zawsze z telefonem i czesto zabieral go do lazienki a wieczorem jak usnal sprawdzilam i okazalo sie ze pisze z jakas a potem sie przyznal ze do lazienki chodzil pisac albo jak wiedzial ze zadzwoni oczywiscie sprawa jest juz rozwiazana ale dobrze radze jak facet ma bzika na punkcie telefonu i nie mozez go nawet wziasc do reki to cos ukrywa

Gość troche to dziwne zachowanie
ja u mojego zastanawiam sie czy to nie jest powod tego ze sie poklocilismy dwa dni temu i nie rozmawiamy ze soba...albo drugi powod...kupil w zeszlym tygodniu nowy telefon i ciagle cos w nim robi...

Gość AnkaKolroweSny88
Telefon, telefon, juz ja cos o tym wiem :P Moj mnie zawsze denerwuje i specjalnie go bierze do kibla zebym byla zazdrosna a prawda jest taka ze on sobie wlacza MUZYKE DO SRANIA :D hahahaha czasami bierze telefon i mowi 'O musze wykasowac cos', a ja wtedy sie na niego zucam a on chowa telefon a ja mu wyrywam a prawda jest taka ze on to robi specjalnie i NIC TAM NIE MA :))

próbowałaś wyrwać "na żarty"? żeby potem "na żarty" przetrzepać mu skrzynkę odb.? jak to wszystko można ładnie wytłumaczyć :D a na klopie to ja zawsze pocinam w gierki na tel. 🖐️

Gość dobrali sieeeee haha
skad sie biora takie tepe pizdy uwazajace ze wolno im grzebac w cudzych mailach i telefonach?