Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuqku

Jak sie starać dla faceta?

Polecane posty

Gość Kuqku

Po 10 latach związku, po 5 małżeństwa i po 2 dzieci mogę napisać: on robi wiecej dla mnie, dla naszych dzieci i dla domu niż ja. Zdecydowane wiecej: ja byłam zawsze ta poszkodowane ;) która ma mniej obowiązków, która trzeba doceniać, dawać wolny czas itd. Chce to zmienić, tylko nie wiem od czego zacząć. Nie chce go pytać, zeby nie zacząć akcji z której może mnie potem rozliczać ;) nie chce sie po prostu nagle podlizywac.. Jakie miłe rzeczy robić dla faceta, zeby ta nierówność sie zatarla?

Gość taaakajednaaa
o kurczę! to fajnego masz męża :) ale on Ci daje do zrozumienia, że mało działasz czy może jemu to odpowiada?

Gość heh, ja tez mma 2 nalesniki
masaz plecow zrobic mu cos dobrego do jedzenia no zalezy co on lubi

Gość Kuqku
no ale nie o tym chcialam pisać chodzi o to, że poznałam faceta, ktory może nie jest najlepszy z charakteru (lubi alkohol i potrafi uderzyc) to jednak jest fascynującym mężczyzną. No i nie wiem co robic

Wystaw męża na Allegro z opcją wymiany. Niejedna wcześniej poszkodowana przez Twój nowy obiekt westchnień zamieni się na Twojego męża, żeby mieć wreszcie święty spokój od "atrakcji". Nie dość, że wszyscy będą zadowoleni, to jeszcze Allegro skorzysta.

Gość m.....a
To facet się stara robi wszystko dla ciebie związku i dzieci a ty wolisz kogoś innego?? To zostaw chłopaka po co ma się męczyć z kimś takim jak ty. Nie zasługujesz na niego. Nie jedna by się z Tobą zamieniła...