Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona sytuacją

Może mi ktoś powiedzieć o czym świadczy takie zachowanie 24 letniego faceta?

Polecane posty

Gość zdziwiona sytuacją

Mam 23 lata a ta cała sytuacja jak u nastolatki:) Otóż w sobotę byłam na imprezie zamkniętej gdzie bawiło się sporo ludzi. Wśród nich chłopak, którego znam właściwe od dziecka, bo mieszka w miejscowości do której co roku (do Babci) jeździłam na wakacje ferie itp. Oczywiście bardzo mocno i bardzo długo podkochiwałam się w tym chłopaku o czym on wiedział, ale nie odwzajemnił uczucia. Mieliśmy ze sobą sporadyczny kontakt raczej taki na "cześć, cześć", parę bardziej "rozbudowanych" rozmów, ale to wszystko. Po latach oczywiście młodzieńcze zauroczenie gdzieś minęło, przyszedł czas na prawdziwe i realne związki. I właśnie w sobotę gdy wyszłam na parkiet ze znajomą (zaznaczę, że tej imprezie był też mój facet) na parkiecie pojawił się również chłopak z dawnych lat z dziewczyną. Przechodząc obok delikatnie uszczypnął mnie za bok kiwnął głową i się uśmiechnął. Jakiś czas później jego dziewczyna podeszła do mojej znajomej i zaczęły rozmawiać, a on zapytał czy zatańczymy. Uśmiechaliśmy się do siebie i wpatrywaliśmy w oczy, a gdy skończyła się piosenka, każdy poszedł w swoją stronę, do swoich partnerów i przez całą imprezę już nawet nie rozmawialiśmy. Jestem ciekawa czy to zachowanie miało jakiś podtekst czy to tylko wpływ alkoholu i to, że nie jesteśmy już dziećmi i właśnie powinnam odebrać to jako zwykły taniec. :) od tak takie rozterki może śmieszne jak na ten wiek, ale ciekawi mnie to, że pierwszy raz był taki śmiały co do mojej osoby.

Gość Rozumiem, że
zastanawiasz się co to było bo dalej na coś liczysz? Byłabyś w stanie zdradzić z nim swojego faceta czy nie?

Gość zdziwiona sytuacją
Oj że nie jest to miłość to ja wiem, ale zastanawiałm się czy nie chciał mi tym pokazać czegoś tylko pytanie czego... a może poprostu sprawdzał czy nadal na niego reaguje tak jak kiedyś:)

Gość zdziwiona sytuacją
nie, nie zdradziła bym swojego faceta:) ale szczerze mówiąć kusiło by mnie gdyby tamten chciał by mnie pocałować:) ale tylko i wyłacznie dla tego, że byłao by to spełnienie młodzieńczych fantazji i ciekawość jak by to było:)

Gość 5097-98
i juz cipa swedzi:o