Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkontentka 23

zagadka internetu!!! i kafe!!! dlaczego niektorzy ludzie pisza...

Polecane posty

Gość malkontentka 23

w taki dziwny sposób, że stawiaja spacje przed przecinkiem, kropka i po nich znowu nastepna??? Wnerwia mnie to niesłychanie i nie rozumiem tego!!! Mam na mysli pisanie w taki sposób: Wiktor zastaje majątek zniszczony , a sam , aresztowany przez lokalną Czekę , trafia do więzienia . W celi spotyka dawnego sąsiada rodziców , któremu w obliczu śmierci daje słowo honoru , że uratuje jego córkę Halinę przebywającą w tym samym więzieniu . zamiast normalnie, od razu przecinek po słowie, bez spacji. Np. w esemesach ja czasem pomijam spacje w ogole (pozostalosc z czasow, gdy 20gr na smsa bylo majatkiem i oszczedzlaam miejsce) ale juz sie oduczam. ale na forum????

Gość nieładnie
tak piszą ci, którzy byli na wagarach jak uczono zasad interpunkcji albo wtórni analfabeci

Gość malkontentka 23
Wydaje mi sie, ze to jednak jakis styl, pozowanie na cos, tylko co???? przecież nawet jak gazet nie czytaja ani ksiazek, to chociaz na necie widza, że tak sie nie pisze.

Gość fsdfsdfw
kup se laptopa to zrozumiesz

Gość to ile masz teraz lat???
to jak pisalas sms ? w ten sposob:bedewdomuzadwiegodziny

Gość malkontentka 23
nie, z tymi smsami mi chodzilo o to, ze omijalam spacje po przecinku i po kropce np.: Bede w domu za 2h,kup piwo.Buziaki:-)

Gość malkontentka 23
Pisze własnie z laptopa :-)

Gość malkontentka 23
up

Gość rrrrrrrr
Nie wiem, sa takie buce, niby do szkoly chodzili ale chyba nie uwazali za bardzo na lekcjach.

Gość Omnibusss
Bo jak sie zapierdala piszac tekst na laptopie ,to spacja AUTOMATYCZNIe wskakuje po kazdym wyrazie. Tak wiec , jesli nie masz nic do roboty , To wypierdalaj.

Gość pepek ma swoj specyficzny
co ty gadasz ;/ ja tez szybko pisze i co najwyzej robie literowy ale nie wstawiam jeszcze dodatkowej spacji

no własnie też tak mam , spacja sama sie ciśnie na język jeszcze zależy jakiego kto ma kompa bo są takie dziwne laptopy z inną klawiaturą

Gość rrrrrrrr
jak automatycznie, masz automatyczna klawiature co sama wstawia znaki interp.?

Gość Omnibusss
pepek ma swoj specyficzny , Ty w ogole nie uzywasz znakow interpunkcyjnych ,to na chuj sie wypowiadasz??

Gość Omnibusss
rrrrrrrr jak automatycznie, masz automatyczna klawiature co sama wstawia znaki interp.? Mozesz mnie poprawiac klempo ,ale to ja wstawiam znaki interpunkcyjne w odpowiednie miejsca. Yntelektualistka pieprzona...

Gość malkontentka 23
no i zagadka dalej nie wyjasniona

Gość Omnibusss
Napisalem CI szmato ,ze spacja wskakuje automatycznie po kazdym wyrazie. Taki odruch.

Gość malkontentka 23
i mysle, ze tu nie chodzi o szybkosc, raczej wiekszosc osob, ktore daja ta niepotrzebna spacje, pisze spokojne i wywazone posty, widac, ze sie przykladaja.

Gość malkontentka 23
jakos wiekszosc ludzi nie ma tego odruchu, scierko?

Gość Omnibusss
Facet cie nie jebie ,ze od rana glupotami sie zajmujesz?? Aaaaa zapomnialem , masz ryj ,jak maszkaron i gruba dupe.

Gość malkontentka 23
idz precz z kafeterii-magazynu dla kobiet

Gość Omnibusss
Odstaw te ciasteczka maszkaronie ,bo dupe masz , jak szafa. Leczysz kompleksy ublizajac innym?

Gość malkontentka 23
Omnibuss, ja po prostu jestem ciekawa, bo widze to juz ktorys raz na kafe, wiec zapytalam. Nikomu nie ublizylam, oprocz Ciebie, ale Ty pierwszy to zrobiłes, wiec nie miej żalu. Teraz kocnze z Toba dyskusje, wracaj szykowac wyprawke do szkoly. A innych prosze o wypowiedzenie sie w temacie. Powaznie nie rozumiem takiego pisana i nie mówie, że takie osoby sa glupie i niedouczone, po prostu tego nie rozumiem, czemu tak piszecie? tu przyklad: "I do wiadomosci mozna miec dziecko w wieku 17 lat , wychowac je na pozadnego człowieka . Zdac mature zrobic studai pracowac na stanowisku. mam to wszystko , ale zabrakoło odpowiedniej osoby i co jestescie w czym lepsi ."

Gość malkontentka 23
up

no dobra powiem co jest tego przyczyną, a) osoby z depresją tak piszą podswiadomie by ujawnić swój negatywny afekt do świata b) piszą tak celowo by wzbudzić konsternacje i skłonić do refleksji

a mnie jeszcze bardziej drażni jak ktoś wstawia po kilka przecinków! Np. "Poszłam do sklepu,,, kupiłam ciastka,, bułki,, mleko,, a następnie poszłam do parku to zjeść.."