Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzo miła Pani Kinga

CIĄŻA I DZIECKO- MAMY MŁODE (DO 28) KONTRA TE PO 30STCE.

Polecane posty

W jakim wieku urodziłyście dziecko? Uważacie, że lepszy moment jest wtedy jak się jest młodym, czy ciut dojrzalszym? Z punktu widzenia medycznego najlepszy wiek rozrodczy to 18- 25lat. Co o tym sadzicie?

Gość ja chce kolo 40stki
..

Gość mireczkaa
a ja uważam, że to indywidualna rzecz:) Ja urodziłam, jak miałam 30lat i bardzo sobie chwalę. Osobiście uważam, że medyczny punkt to jedno a dojrzałość emocjonalna i kwestia zapewnienia dziecka jako takiego "bytu" to drugie. Tak więc ja "obstawiam" późniejszy wiek.

Gość po 40............
zdecydowanie wcześniej. po 40 jest się młoda atrakcyjną kobietą która chce korzystać z zycia, mając małe dziecko nie jest to do końca mozliwe. lepiej odchować szybko dzieci i mieć potem LUZ>>>> i czas tylko dla siebie poza tym lepiej sie dogadać z dorastającym lub dorosłym juz dzieckiem jak nie dzieli nas przepaśc wekowa. pierwsze urodziłam w wieku 25 lat drugie 30. Bardzo żałuję że nie stało się to o 5 lat wcześniej.

Gość ale bzdury piszesz babo
Moja matka szybko urodziła - odchowała i bawi wnuki. Co to za korzystanie z życia? Tylko posraniec ma takie infantylne podejście :P

Gość zuzizak
zgadzam się z powyzszym!

Gość każdy ma kiedy chce
i nikt nie powinien krytykować wyboru kogoś innego. p.s.facet miał prawo czuć się urażonym,bo po cholerę ktoś powiedział(domyslam sie) " o jaki ładny wnuczek" czy coś w tym stylu.