Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny i smutny

Koniec znajomości - nie odezwała się

Polecane posty

Gość Samotny i smutny

Moja przyjaciółka internetowa zakończyła znajomość. Od 2 tygodni jest cisza. Usunąłem jej dane kontaktowe. Niestety to chyba koniec. Czy może odezwie się za jakiś czas?

Gość LittleMe
A nie pomyślałeś, że ona pomyślała to samo? Że Ty się nie odzywasz i może nie chcesz tej znajomości? Faceci są czasami tacy beznadziejni...

Gość Samotny i smutny
Ona pierwsza rzuciła kamieniem.

Gość Samotny i smutny
Mam taką nadzieję, że będzie chciała się odezwać.

Gość Samotny i smutny
Napisałem jej, że możemy się pogodzić, ona, że musi to przemyśleć. Usunąłem jej dane. W sumie ona zaczęła tą całą sytuację. Ona powiedziała, że chce zakończyć znajomosć (fakt, że to ja pierwszy to napisałem). Że ma chłopaka i tak dalej. To dziwne, bo wcześniej bo miała, a cały czas pisaliśmy.

Gość LittleMe
Skoro pierwszy napisałeś, że chcesz zakończyć znajomość do dlaczego masz do niej pretensje?

Gość roza pustyni
co rozpaczasz usunales dane kontaktowe to co placzesz

Gość Samotny i smutny
Znaliśmy się przez 9 miesięcy, widzieliśmy się już. Poznaliśmy się na czacie. Ale to chyba już koniec.

Gość roza pustyni
to sie z tym pogodz i nie zawracaj dupy

Gość Samotny i smutny
Jednak widzieliśmy się, było nawet przyjemnie, rozśmieszałem ją.

Gość jcvghbjn
zoska ty pipo :classic_cool:

Gość dobrali sieeeee haha
Ja pierdolę :O O co ci chodzi, ty tępa pizduniu? Napisałeś jej, że chcesz zerwać znajomość, usunąłeś jej dane kontaktowe, a teraz dziwisz się, że ona spełniła twoje życzenie. Ma chłopaka, ty jesteś dla niej tylko bezwartościowym znajomym z netu, jakich setki, a ty siedzisz na forum dla kobiet i przeżywasz :O

Gość jcvghbjn
nie moge :D

Gość Samotny i smutny
Bo ona zaczęła się zachowywać jak idiotka. Zrobiła dwa świństwa, napisałem, że ona jest fałszywa i nie jest honorowa. Potem powiedziałem, że jednak nie zrywam znajomości, ale ... no właśnie. Powiedziałem, że nie przepraszam jej, bo nie zmieniłem zdania o niej, uważam, że taka jest. I podałem wiele przykładów jej zachowania, to co mi opowiadała plus to co zrobiła mi.

W takim razie to chyba dobrze, że zakończyla się taka znajomość, bo " przyjaźń" to za dużo powiedziane. Przyjaciele tak nie robią.

Gość Samotny i smutny
Inna szkoła mówi, że przyjaciele są szczerzy. Nie skreśliłem jej. Powiedziałem tylko, że więcej nic o sobie nie napisze i ogranicze przyjaźń do monitora. Podam Tobie przykład. Pokłóciła się ze swoim chłopakiem o przysłowiową pietruszkę. Powiedziała, że to nic takiego, poradzi sobie bez niego. Bo wpadła w oko bogatemu przystojniaczkowi, do tego kumplowi jej chłopaka. I może go rzucić, bo to on na nią leci, a nie ona na niego.

Przyjaciele są szczerzy i pomagają sobie wzajemnie. Przyjaźń polega na tym ,że mówi się prawdę, nie zawsze przyjemną. Trzeba to zrobić tylko tak, aby nie urazić tej drugiej osoby.

Gość Samotny i smutny
Ona jest taką panienką. Coś nie tak się powie - ona to przeżywa. Była miła, ale cóż. Wywinęła mi brzydki numer i uznawała, że to nic takiego. Zrobiłem jej uprzejmość, a ona ja wykorzystała przeciwko mnie.

Gość Samotny i smutny
Ostatnie wyjście to napisać na facebooku, przecież znamy swoje imiona i nazwiska, jednak nie wiem, staram się być w życiu dumny.

Gość zadajesz bezsensowne pytania
to nie pisz jak Ci duma nie pozwala

Gość zadajesz bezsensowne pytania
albo napisz jak Ci zależy twój wybór