Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se5u

Pytanie o wzrost faceta

Polecane posty

Gość se5u

Czy facet który ma 170 jest aż tak bardzo niski? I czy to takie ważne?

Gość chrjstija
nie :)

Gość taka draka nijaka
Moze miec nawet 215 cm a i tak na 99,9% jest glupim choojem!!

Gość se5u
no to dobrze, bo zacząłem wpadać w kompleksy, dzięki :)

Gość gffgfgfgfgfg
dla mnie bylby za niski ale ja mam 168 cm, musisz szukac dziewczyny tak ok. 155 -160 cm

Gość se5u
No to dobrze, bo w rzeczywistości mam 177, chciałbym dorosnąć do 180.

Gość Samotny i smutny
Ja mam 180 cm, dziewczyna o wzroście 170 powiedziała, że facet musi mieć 185.

7 Dlaczego jeden dzień góruje nad drugim, chociaż światło wszystkich dni roku pochodzi od słońca? 8 W myśli swej Pan je wyodrębnił i On rozróżnił czasy i święta. 9 Jedne z nich wywyższył i uświęcił, a inne zaliczył do dni zwyczajnych. 10 Wszyscy ludzie są z mułu, i z ziemi Adam został stworzony. 11 Pan rozdzielił ich w pełni swej mądrości i różne wyznaczył im drogi. 12 Jednych pobłogosławił i wywyższył, uświęcił i do siebie zbliżył, innych przeklął, poniżył i wygnał ich z miejsc pobytu. 13 Jak glina w ręce garncarza, który ją kształtuje według swego upodobania, tak ludzie są w ręku Tego, który ich stworzył, i odda im według swego sądu. 14 Jak obok zła - dobro, a obok śmierci - życie, tak obok bogobojnego - grzesznik. 15 Patrz na wszystkie dzieła Najwyższego, jak występują parami, jedno obok drugiego. 16 I ja, ostatni, dołożyłem starania jak ten, kto zbiera resztki po dokonujących winobrania. 17 Dzięki błogosławieństwu Pana postąpiłem, i jak ten, co zbiera winogrona, napełniłem tłocznię. 18 Zważcie, że nie dla siebie samego się trudziłem, ale dla tych wszystkich, którzy szukają umiejętności w działaniu. 19 Słuchajcie mnie, naczelnicy ludu, i nadstawcie uszu, przewodniczący zgromadzeniu!

Gość Samotny i smutny
Ja lubię wysokie dziewczyny, fajnie byłoby być z jakąś ponad 175, ale tylko do 180 cm.