Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KalinkaaD.

Co dalej? :(

Polecane posty

Gość KalinkaaD.

Byłam z chłopakiem prawie pół roku. A właściwie dzisiaj minęło by pół roku. Ostatnio mu nie ufałam, bo wyjeżdżał służbowo i często nie odpisywał nawet na SMS a telefonów nie odbierał w ogóle, często się kłóciliśmy. Kiedyś znalazłam u niego w telefonie SMS, mówił mi, ze to kolega. A ja napisałam kilka dni temu pod ten numer i okazało się, że jest to dziewczyna, która z nim pisała. Już nie chodzi o pisanie, tylko o fakt że kłamał,że to kolega. Oczywiście jak się dowiedziałam to napisałam mu na ten temat SMS. On odpisał, że dłużej tego nie wytrzyma i że to koniec. Od tamtej pory pisałam do niego, dzwoniłam ale ma mnie gdzieś. Odpisywał tylko czasami żebym dała mu spokój. Po zerwaniu powiedział mi jeszcze, że mnie kocha a na drugi dzień, że nienawidzi, bo do niego dzwonie i piszę. Tylko ja tęsknie i mi go brakuję. Kocham go i obiecałam mi, że nie robiłabym mu żadnych jazd gdyby tylko dał mi szansę. Dzisiaj do niego pisałam SMS żeby wrócił :( Wczoraj się spotkaliśmy, na początku nawet nie chciał wpuścić mnie do samochodu, ale później otworzył. Zaczęłam mu mówić, że go kocham i o wszystkim co czuję. Chciałam go pocałować, na początku nie chciał, ale później jednak uległ. Jak się nie całowaliśmy jakiś czas to później sam zaczynał. Jak siedzieliśmy w samochodzie to przez jakiś czas patrzył na mnie... A później w SMSie powiedział żebym dała mu spokój bo tylko pogarszam wszystko i że nic nie poczuł. Kocham go i nie mogę wytrzymać bez pisania do niego:( Co mam zrobić żeby go odzyskać? :( Nie mówcie żebym zapomniała, bo nie dam rady. :(

Gość Poniżaj się jeszcze bardziej
co ci zależy?

Gość KalinkaaD.
Ale to się rozleciało z mojej winy, bo byłam cholernie zazdrosna. Nie ufałam mu i robiłam mu jazdy, że niby jest z inną dlatego nie odbiera i nie odpisuje :( To moja wina a mi na nim zależy, bo go kocham i przeżyłam z nim dużo cudownych chwil :(

Gość Załamana życiem 93
Ja bym siebie nie obwiniala, bo to Twoj chlopak nie odpisywal i nie oddzwanial, moglas cos podejrzewac. A poza tym pisal z druga wiec to nie jest Twoja wina. Moze sprobuj z nim spokojnie porozmawiac, wyjasnij mu co czujesz. Nie mam duzego doswiadczenia w sprawach milosnych ale lepiej byc szczera

Gość KalinkaaD.
Cały czas piszę mu SMS, że go kocham i się zmienię. Zrobiłabym wszystko żebyśmy znowu byli szczęśliwi tak jak przed jego wyjazdami :(

on Cię oszukiwał, ignorował, a Ty piszesz, ze jest to Twoja wina? Skomlesz przed nim gorzej niz pies, a on i tak Cie olewa. Sądzisz, że tym zaskarbisz sobie jego sympatię i szacunek??? Nie masz nawet o tym co marzyć!!! Zapomnij. Jesli facet jest w miarę rozgarnięty, to juz niestety sompromitowałaś się w jego oczach, pokazałaś, ze nie masz za grosz do siebie szacunku, klasy, poczucia własnej wartości, że jestes jak szmata (bez obrazy), która zrobi wszystko, oby tylko odzyskac faceta. spotykał be dzędzie się pewnie z inną dziewczyną, któsa mu zaimponuje, któa będzie wymagała szacunku do siebie, a taka dziewczyna jak Ty zazwyczaj jest dla faceta odskocznią na boku a do tego jesteś jeszcze głupia, bo wmawiasz sobie, że Cię nie oszukiwał, że nie miał innej. Wygodnie Ci w to wierzyć, więc wierzesz

Gość eqa
zachowujesz sie żałosnie

Gość Nienienienieniedanie
kobieto wal tego palanta!!!!!!!! zrob cos dla siebie!!!!!!!!!! te gnoje nie sa nas warci!!!!!!!!!!!!

Gość ???????
skoro powiedział ci że nic już z tego nie będzie to może oznaczać że ma inną albo poprostu nie jest juz tobą zainteresowany...

Gość taka draka nijaka
Sama mieszasz sie z blotem. Przestan natychmiast!!!

Gość KalinkaaD.
Ale on powiedział, że teraz nic nie czuję, bo go denerwowałam SMSami. Teraz przestałam pisać. Napisałam mu dzisiaj ostatniego SMS. Kocham go i to bardzo :(

Gość ???????
skoro powiedział że nic nie czuje to albo kłamał albo naprawde ma inną bo tak szybko by cie nie spławił.

Gość KalinkaaD.
Pisał wczoraj z jakąś Izą. Dzisiaj zapytałam prosto z mostu czy ma dziewczynę. Powiedział, że jak będę go dalej wkurzać to sobie znajdzie.

Gość Załamana życiem 93
Do autorki tematu - kiedys pisalam z jednym chlopakiem, nie byl urodziwy ale bardzo lubilam go za to jaki on jest. Spotykalismy sie troche, duzo pisalismy ze soba. Rozumielismy sie, bylo dobrze. Ale kiedys kolezanka powiedziala mi ze on juz ma dziewczyne. Kiedy zapytalam go o to napisal mi zebym mu dala swiety spokoj, ze ma juz dosc tych plotek itd. W ten sposob zerwal ze mna kontakt. Ja tego samego dnia jeszcze do niego napisalam, ale on juz nie. Dalam sobie spokoj, najwyrazniej przestalam byc dla niego wazna, tak mowil... Wiem ze to latwo mowic, ale sprobuj zrozumiec ze ten chlopak juz chyba nie chce tworzyc z Toba zwiazku :( na pewno znajdziesz kogos lepszego, ten facet najwyrazniej nie potrafil docenic takiej kobiety jak Ty!

Gość ???????
ciekawie ten facet pogrywa.. a mozesz nam powiedzieć ile macie lat

Gość KalinkaaD.
A co do tej Izy to powiedział mi dokładnie "Pewnie już byś mi jazdy robiła a nawet nie wiesz kto to jest".

Gość KalinkaaD.
Ja mam 17 a on 23.

Gość xe3231
Mozna smialo powiedziec, ze gosciu bzyka nie tylko autorke tego tematu.

Gość ???????
szczerze mówiąc to nie mam pojęcia co ci poradzić..głupia sytuacja.. on trochę się dziwnie zachowuje...a utrzymujesz z nim jakiś kontakt cokolwiek on pisze do ciebie??

Gość KalinkaaD.
Teraz nie. Powiedziałam mu, że jak będzie w stanie się zdecydować czego chce to zeby napisał, bo ja zabawką nie będę mimo, że go kocham. Tydzień temu jak zerwaliśmy to płakał i prosił żebym do niego wróciła... Więc nie wierze, że przestał kochać tak szybko. :(

Gość Załamana życiem 93
Nie warto sie nim przejmowac uwierz mi! Bylysmy w troche podobnej sytuacji. Dlugo zajelo mi aby przestac o nim myslec, ale udalo sie. Tobie tez sie uda! A poza tym widze ze ten koles nie jest do konca dojrzaly skoro sie tak zachowuje. Lepiej znalezc sobie kogos w podobnym wieku. Wiem to z wlasnej autopsji :)

Gość KalinkaaD.
Chłopak w wieku 17 lat raczej szuka zabawki. Myślałam, że chłopak koło 20 lat powinien już wiedzieć czego chce. Okazało się, że jednak nie do końca wie.

Gość ???????
nie rozumiem tego twojego faceta...a może pogadaj z jego siostra/bratem/ kolegą z kimś kto by ci dyskretnie cos powiedział

Gość KalinkaaD.
Z jego siostrą będę w klasie więc będę wiedziała co u niego i w ogóle. A teraz rozmawiam z jego dobrym kolegą, który bardzo mnie wspiera, bo wie że go kocham :(

Gość ???????
no i ten kolega nic ci nie powiedział może coś wie albo siostra

Gość Załamana życiem 93
Widzisz, wiek nie zawsze musi swiadczyc o tym czy facet jest dojrzaly czy nie. Zdarzaja sie wyjatki, tez mialam 23letniego chlopaka ale ja go kopnelam w tylek z innego powodu. Ale tez byl niedojrzaly, ba! Zachowywal sie jak dziecko! Nie kazdy 18 latek musi byc gowniarzem. Zdarzaja sie wyjatki :)

Gość KalinkaaD.
Siostra nigdy nie wtrącała się do jego życia. A kolega powiedział mi tylko tyle, że powiedział mu że to koniec. Ale powiedział mi, ze porozmawia z moim byłym żeby ze mną na spokojnie o wszystkim porozmawiał i dzisiaj mają przyjechać. Nie wiem czy to wypali, ale zobaczymy.

Gość ???????
no to przyjadą i będzie ok

Gość PsychoHeniu
Gowniary i te ich problemy milosne. Uwielbiam czytac te ich wypociny. :D

Gość KalinkaaD.
Tylko mój były przyjechał do domu a tamten jego kolega został, bo miał do załatwienia jakieś sprawy służbowe i nie wiadomo czy dzisiaj wróci. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Skoro pokochał mnie raz to drugi raz też by dał radę gdyby tylko chciał.