Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KalinkaaD.

Co dalej? :(

Polecane posty

Gość ???????
PsychoHeniu wypad z tego topika jak masz pisać wścibskie komentarze!!!

Gość hahajakitemat
nie moge, haha, PsychoHeniu piszesz "wścibskie komentarze", wiedziałeś?:D:D

Gość Załamana życiem 93
Eh... Ja bym go kopnela w dupe! Nie wiem czemu godzisz sie na to aby traktowal Cie jak zabawke! Raz mowi ze kocha a potem ze juz nie.... Przepraszam, ale wedlug mnie popelniasz blad. Ale to jest tylko moja opinia

Gość KalinkaaD.
I chyba tak to się skończy... :(

Gość didididididi
Oj dziewczyny dziewczyny..

Gość KalinkaaD.
Dzisiaj mamy się spotkać i spokojnie porozmawiać tak jak mi doradzałaś. Właśnie się umawiamy.

Gość KalinkaaD.
Tam miało być tak jak mi doradzali... Zobaczymy co z tego będzie.

Gość Mam 32 lata
Kochana...przeczytałam Twoje wołanie o pomoc i ... pamietam ten głupi naiwny wiek - przechodziłam to... Dzisiaj z perspektywy czasu i doświadczeń napisze: Nie zalezy mu na Tobie! Zrozum to kochana. To nie Twoja wina! On Ci imponuje, jest w Twoich oczach taki dorosły, ma prace, wyjazdy służbowe i Ciebie naiwna gęś, która pogrywa jak chce. Zacznij mieć szacunek do siebie i zrozum fakt,ze iłość nie polega na cierpieniu i wiecznym mysleniu co zrobiłam nie tak. To nie jest facet dla Ciebie! Bo to on na Ciebie nie zasłużył, nie odwrotnie. Puść go wolno, zdystansuj się, zrób coś dla siebie, i nalitość nie pisz mu że go kochasz, bo on i tak ma to gdzieś. No chyba,że zostawi to sobie by pokazać kolegom jak to laski na niego lecą. Długa droga przed Tobą, musisz sobie poradzić. Bo nikt Ciebie nie pokocha jesli Ty sama siebie tego najpierw nie zrobisz. Olej tego drania, mimo,że w tej chwili cierpisz i myslisz,że to niemozliwe. Czas uleczy rany, a na faceta najbardziej działa obojetnośc.

Gość KalinkaaD.
Zobaczymy jak będzie dalej. Na razie powiedział mi, że nie dotknął innej jak był ze mną, dlatego wkurzało go to, że mówiłam o dziwkach i w ogóle. Powiedział, że jak się zmienię to wtedy zobaczymy co dalej. Prosił żebym na razie nie pisała i nie dzwoniła. Jak zapytałam czy mnie kocha powiedział, że nie odpowie mi na to pytanie. Ale jak pokazywał mi filmiki w telefonie to chciał być jak najbliżej i często nawet bez potrzeby sięgał po telefon żeby tylko mnie dotknąć. Na pożegnanie buziak w policzek. A jak już wróciłam do domu to było pytanie bez powodu kiedy byliśmy na festynie. Zobaczymy jak to będzie :(

Gość KalinkaaD.
Dzisiaj gadał z nim jego przyjaciel i wszystko mi powiedział. Mój były powiedział mu, że mnie kocha i chciałby do mnie wrócić ale boi się, że ja dalej będę się tak zachowywała i dlatego chcę żebym zrozumiała, że go tracę jeśli się tak zachowuję i on też potrzebuje trochę czasu żeby wszystko przemyśleć i nie popełniać już błędów takich jaki kiedyś. Powiedział mu, że na pewno będziemy razem, ale dopiero jak każde z nas zrozumie co było nie tak i się zmieni.