Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barba rossa

wie ktos skad? brazowe poncho!

Polecane posty

Gość barba rossa

Hej, widzialam dzis babeczke w tramwaju w przepieknym welnianym (jasno)brazowym poncho - mialo takie "miedziane" czy cus dwurzedowe guziki... wie ktos z jakiego sklepu to moglo byc? :/ byl przepiekny!

Gość pomaranczowa :)))
ja niestety nie wiem - ale przejdz sie po sieciowkach... popatrz na galerie w internecie (pod warunkiem ze to w ogole jest z kolekcji na ten rok)

Gość może chodzi ci o takie?
a nie, dopiero teraz doczytałam o guzikach ;-)

Gość barba rossa
Fajne to z topshopu :) do soku pomidorowego: tak wlasnie to to pierwsze :) dzieki bardzo :)

Gość pomponik :)
super! podobaja mi sie tez te z topshopu i s.olivera... tylko kurcze... ja mialam kiedys poncho... i mialam je na sobie tylko kilka razy... wydaje mi sie ze kobieta wtedy jak klocuch wyglada. a nawet nie inne - tylko ja... na innych mi sie podoba... a Wy jak myslicie? kupilabym sobie ktores z nich ale jak pisalam - nie jestem przekonana - a zeby kupic i znow wsadzic do szafy - to szkoda kasiory :/

Gość barba rossa
hej... trche mnie nie bylo, ale pochodzilam po sklepach... i szczerze... przymierzylam mnostwo roznych rzeczy i powiem Wam... ze obsluga w wiekszosci sklepow - albo nie jest klientem zainteresowana... albo niekompetentna... NAJLEPSZY PRZYKLAD! babka z Bershki zasugerowala mi pranie welnianego swetra w pralce ustawionej na wysoka temperature! no skandal! to sama jej powiedzialam zeby zaczela czytac metki!!!! i sprzedawczyni ktora mnie kupila ;P a takze dobrala mi najlepiej odziez do mojej figury (choc upieralam sie przy zupelnie czyms innym) byla z firmy do ktorej ciezko sie chyba ludziom przekonac (stwierdzam tak po czytaniu roznych postow) a mianowicie wlasnie s.Oliver!

Gość bialoniebieska
jak? niemozliwe by ktos tak glupia gadka jeszcze w tych czasach palnal! boszsz to co ona robila w sklepie odziezowym... i to jeszcze w jednym z moich ulubionych!?

Gość fiefioorka
pomponiku!: no jesli nie jestes przekonana to szkoda kasy... ale mysle ze kazdej kobiecie sie tak wydaje (brak obiektywnego spojrzenia na siebie) w tym roku (jak widac) - modne beda takie stroje, wiec moze sie przekonasz wracajac do tematu to pierwsze poncho jest zaje**te

Gość co by bylo gdyby
ale fajne te poncha co pokazalyscie - w sumie to mi sie wszystkie podobaja :D

Gość weekend :D
super... chyba nawet tego szukam!

Gość zbieram zawleczki
ale rewelacyjne! chyba wszystkie mi sie podobaja :)

Gość zbieram zawleczki
tez sie zastanawiam nad kupnem poncho... wlasnie w takim jasnym kolorze :) bardzo fajny kolor na jesien :)

Gość ja nad bezowym albo
turkusowym

Gość ja polecam Ci...
super ze trafilam na ten temat bo poncho z sO mnie powalilo!

biegalam wczoraj po sklepach i bylam m.in. w sOliverze... tez zwrocilam uwage na to poncho jest nieziemskie :)

Gość qwerty93
zjadlo mi komentarz?

Gość qwerty93
hyhm - najwidoczniej - napisalam ze w poprzedni weekend widzialam babeczke na miescie w tym poncho! jest super - nawet nie myslalam ze oni maja takie fajne ciuszki - zawsze wydawalo mi sie ze tam raczej nie bardzo... ale w takim razie chyba trzebaby tam sie przejsc i looknac co maja w ofercie :)

Gość martynika0202
jak dobrze czasami zajrzeć na forum dawno szukałam czegoś takiego jak tylko wrócę do domu to sobie kupie to z allegro:D:D bo w sklepie gdzieś raz widziałam ale było chyba o ponad 4 dychy droższe:(

Gość ma-ryjka
kalinka121213 mi tam sie to nie podoba... przez to ze jest zapinane dosc wysoko to zweza ramiona a baaardzo poszerza zadek... mysle ze jesli nie jest sie chudzinka z prostymi biodrami to na kraglosciach moze to wygladac bardzo niekorzystnie