Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke smutno mi :(

czy dziewczyna z takim zgryzem pozna meza?

Polecane posty

nie mam pieniędzy na aparat ortodontyczny. ogólnie nie jestem taka brzydka, cialo mam nawet ladne, podoba mi sie, buzia ujdzie, ale jak juz otworze usta.... czy taka dziewczyna jak ja z takimi zebami pozna kogos? przeciez trzeba rozmawiac i ja nawet lubie, z rodzina i zaufanymi paroma przyjaciolmi umiem rozmawiac juz swobodnie, ale jak ktos jest nieznajomy to ciezko mi, bo wiem ze podczas rozmowy od razu zauwazy moj defekt. charakteru tez nie mam zlego... porazka.. bardzo sie wtydze ale dam tutaj to zdjecie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, przepraszam jesli kogos obrzydzilam http://www.voila.pl/215/pmzrf/?1

hallo? :(

Gość wcieta
daj spokoj, widzialam pelno babek z krzywymi zebami gorzej wygladajacymi od twoich i mialy facet i nawet dawal im buzi ;D a jak mowisz ze nie masz zlego chrakteru to napewno kogos znjadziesz trzymam kciuki ;D :)

no to mnie podbudowalas,, ty za to masz piekne.....

Gość mały odkrywca
oszalałaś? Tyś krzywego zgryzu nie widziała;) Ząbki masz fajne, niektorych kręci taki zgryz;)

Gość *liliann
Myślisz, że ktoś prowadzi selekcję pod kątem zgryzu? :) Nie przesadzaj, nie ma tragedii, wyolbrzymiasz problem, bo za dużo myślisz o tym :)

jak moze komus sie podobac... no prosze cie, co za pocieszenie... oczywiscie ze nikomu sie nie podoba, ale czy ktos moglby mnie taka zaakceptowac?

Gość *liliann
Ale naprawdę nie masz powodu, żeby zadręczać się tym. Masz małą wadę, i co z tego? Jakbyś nie miała połowy zębów to byłby problem :)

jak to mala,? jedynka po lewej jest cofnieta, przez co wyglada na krotsza, a jak rozmawiam, bo bardzo lekko rozchylam usta to wyglada jakbym jej nie miala,, ja nie wiem co robic, jestem po prostu zalamana...

Gość *liliann
Znam ludzi, którym jedynki zachodzą na siebie, przez to psują się, bo nie ma możliwości czyszczenia ich. Ty przynajmniej nie masz tego problemu.