Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamarozbojniczki8

Macie jakies fajne pomysły na zabawe z dzieckiem w domu?

Polecane posty

Gość mamarozbojniczki8

Bo normalnie mnie sie juz powoli wyczerpuja .Jesli macie to piszcie .Unas pada i pada a biegac po kałuzch chyba nie bedziemy chyba 3 godziny...

Gość Meggy25.......
moja córa ma 2latka i uwielbia malować farbkami. Godzina zabawy gwarantowana

Gość układanie klocków
i zabawa lalkami to ulubione zajęcia mojej dwuletniej córci, które zajmują ją na dłużej

Gość mamarozbojniczki8
u nas bardziej takie zabawy z klejem robia furore farbki nie za bardzo.

Gość umpa lumpa
wez puste rolki papieru toaletowego i je razem sklejcie jak wagoniki z pustej rolki mozna rowniez zrobic twarz - na gorze dokleic wasy, oczy, buzie, z boku rece, a potem dziecko wklada raczke do rolki na dole i sie bawicie mozna ulozyc zamek z poduszek zjezdzalnie z poduszek - czesc poduszek na oparciu fotela, z ktorego sie zjezdza zorganizowac teatrzyk - najpierw robimy kukielki z papieru (doklejamy patyczek do trzymania), potem za tapczanem wystawiamy kukielki, rowniez mozna zrobic bilety wstepu to tak na poczatek

Gość Inolka
U nas na topie jest rysowanie ;) Mojej małej sprawia to mega wielką frajdę ;)) Ostatnio w ogóle odkryłam fajną stronkę http://hello.didwear.com/cos-wyjatkowego dzięki której można przenieść dzieło dziecka na koszulkę :) Wiecie jaka Mała jest dumna jak chodzę w t-shircie z jej malunkiem?:)

Gość gość
moja córka ma 2,5 roku . Jej zabawy: piankolina, ciastolina, piasek kinetyczny, lalka sikająca baby anabell, duplo, kasa fiskalna ( zabawa w sklep ), układanie puzzli, robienie ksiazeczek z naklejkami, kuchenka zabawkowa, jeżdżenie po domu jeździkiem ( choć to się już skończyło, bo mamy drewno na podłodze ), laptop edukacyjny, jeżdżąca po torze kolejka ( w pepco za 40 zł !!! ) ;) domek dla lalek i małe figurki do niego, piesek pływający w basenie z barbie, a i tak nam się czasem nudzi :( najlepiej jest w lecie jak można byc non stop na dworze