Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke smutno mi :(

czy dziewczyna z takim zgryzem pozna meza?

Polecane posty

nie mam pieniędzy na aparat ortodontyczny. ogólnie nie jestem taka brzydka, cialo mam nawet ladne, podoba mi sie, buzia ujdzie, ale jak juz otworze usta.... czy taka dziewczyna jak ja z takimi zebami pozna kogos? przeciez trzeba rozmawiac i ja nawet lubie, z rodzina i zaufanymi paroma przyjaciolmi umiem rozmawiac juz swobodnie, ale jak ktos jest nieznajomy to ciezko mi, bo wiem ze podczas rozmowy od razu zauwazy moj defekt. charakteru tez nie mam zlego... porazka.. bardzo sie wtydze ale dam tutaj to zdjecie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, przepraszam jesli kogos obrzydzilam http://www.voila.pl/215/pmzrf/?1

Gość ja mam...
ma a czemu nie zalozysz sobie aparatu?

Gość haahahhahahaaa
głupia ejstes myslałam ze mas zjakas wystajaca szczeke albo cos.... Wazne ze zeby nie są żółte..Oczywiscie z epozna nikt nie ma idealnego uzebienia

hallo? :(

Dziewczyno nic się nie martw;) Masz całkiem fajny, jasny odcień, a w przyszłości, jak to dla Ciebie tak duży efekt w końcu uzbierasz na aparat.

nie mam pieniedzy przynajmniej narazie... ale najgorsze jest to ze to nie zalezy ode mnie, wiele rzeczy mozna ukryc, ale tego nie ;( niby mowia ze sie patrzy na charakter, ale chyba nikt sie mna nie zainteresuje, a nawet jesli to jak zobaczy moje zeby, to juz gorzej, myje je itd, dbam o nie, chodze do dentysty ale na aparat mnie nie stac, a ortodonta mowil ze tlyko staly....

Gość xinom
moim zdaniem nie jest tak zle...ja mam większy defekt czegos innego i mam męża.. który mnie bardzo kocha...dodam ze jest przystojny ;)

Gość tesc
masz zeby jak pirania , ale Chce sie z Tobą ozenić

Gość w3rq31t
ale te babska maja problemy. litosci!

Skoro ja byłbym w stanie zaakceptować taki defekt to już połowa sukcesu, bo mam wysokie wymagania, jeśli dbasz o siebie, o ciało itd. To to tylko malutka wada, która nie powinna przeszkadzać:)

Gość wakacyjny urlop
xinom a jaki ty masz defekt :-) ?

Gość 3525gwrb
bedzie dobrze, jezeli nie bedziesz w trakcie fellatio ocierala zebami o ptaszka.

wiem ze moze wyolbrzymiam, ale zawsze to sie ciagnelo przez moje zycie, w szkole wstydzilam sie wyglaszac referaty, chociaz pisalam je nawet dobre, jak poznalam kogos i podobalam sie mu, to juz niestety musialam sobie odpuscic, bo jak sie usmiechnac? porazka, czasem czuje jakbym byla w depresji, wiem ze powinnam sie cieszyc ze jestem zdrowa, mam gdzie mieszkac, ale boje sie ze nikt mnie nie zechce..

meza dla siebie.. albo chociaz partnera

Największy problem jest w tym, że to Ty siebie nie akceptujesz:) Przez to zamykasz, zastanawiasz nad każdym otwarciem ust, jesteś zamknięta w sobie, a to odstrasza.

Gość PanZlyDotyk
to musi byc prowo, kobiety nie sa az tak glupie. Hmmmm?

Gość xinom
nie chce mówic jaki ale tez na twarzy

bylabym pewna siebie. otwarta, bo mam taki charakter, lubie byc z ludzmi dyskutowac, ale to tylko w gronie naprawde zaufanych ludzi, ale wlasnie to mnie blokuje, no bo przeciez jest 100% pewnosci, ze gdy osoba zainteresowana mna napewno sobie odpusci nawet jesli doceni moje inne zalety, w tym swiecie wszyscy maja piekne biale PROSTE zeby, czemu kaurat mnie to spotkalo... nigdy nikoogo nie poznam ....... jestem zalaman :( przepraszam :( musialam sie wygadac........

Gość tesc
ja mam tylko tsy i jakos zyje

Jak to dziewczyna, która nie ma większych wad - wyolbrzymia sobie te małe... Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to będzie nawet jak się uśmiechniesz. Inny mają ładne proste białe zęby? Gdzie Ty tych innych widujesz? W czasopismach?:D

w zycieu codziennym... ale to nie jest mala wada, to jest najgorsza wada, ktorej nie da sie zakryc, jesli sie nie ma kasy, no ja nie wiem czemu wy sadzicie ze one sa nie az tak straszne, wiec dlaczego dla mnie sa? nie przyszlam sie tutaj dowartosciowac, czy cos innego.. nie wiem sama co tu robie, ale wiem ze nikt mnie nie bedzie chcial, chyba tylko jakis zdesperowany i bardzo brzydki........

Gość tak sobie mysle ze
meza poznaje sie po tym ze ma obraczke, ale teraz to roznie bo niektorzy nie nosza...

wiem, jestem zalosna

Gość tesc
tak sobie mysle zawsze sie jest mezczyzną , zonatym tylko przy zonie:)

Jak jesteś fajna, to wada zgryzu nie będzie miala wplywu na znajomość. Może jak zarobisz ,to zalożysz sobie aparat. Teraz noszą go ludzie w każdym wieku( oczywiście takim, że jeszcze jest co regulować ) :)

Gość taka draka nijaka
Kochana, ja tez mialam okropny zgryz, gorszy niz Twoj a jakos mialam faceta i to przystojnego. Potem zainwestowalam w porcelanowe koronki i teraz jest suuuper.

Gość taka draka nijaka
I nie smuc sie, bedzie dobrze. Glowa do gory :-)

a pokazywalas mu zeby , to znaczy np usmiechalas sie do niego szeroko normalnie? czy cos mowil na temat twoich zebow?